AD homeoffice PET

DOMO DO222SV

Zobraziť katalóg
DOMO DO222SV
Tyčový vysávač na všetky druhy podláh, doba nabíjania 4 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 21.6 V, doba chodu 20 min, hepa filter a umývateľný filter, objem nádržky 0.7 l, držiak na stenu, rotačná turbokefa a štrbinová hubica, farba čierna a červená
Kód:  DOMVT222 Produktové číslo:  DO222SV Stránky výrobcu

DOMO DO222SV

DOMO DO222SV sa bude javiť ako váš dokonalý pomocník pri rýchlom upratovaní malých miestností. Jeho Li-Ion batéria zaručí na jedno naplnenie batérie 20 min nepretržitého vysávania podláh. Naplnenie kapacity batérie zaberie 4 h. Vďaka funkcii 2 v 1 s ním pracujete buď ako s tyčovým alebo ako s ručným vysávačom, s ktorým sa bezproblémovo dostanete aj k nečistotám v interiéri auta. Akumulátorový vysávač je najprijateľnejší na vysatie jemných a hrubých nečistôt z kobercov s nízkym vlasom a dlažby, plávajúce podlahy a ďalšie typy tvrdých podláh. Tento tyčový vysávač má HEPA filter a umývateľný filter. Špina a prach sa vysávajú do vyprázdniteľnej nádoby, ktorú stačí po upratovaní vyniesť do koša.

Vynikajúce vlastnosti tyčového vysávača DOMO DO222SV

  • Doba prevádzky 20 min, doba nabíjania 4 h
  • Li-Ion batéria
  • Filtrovanie prachu cez HEPA filter a umývateľný filter
  • V balení nájdete: štrbinovú hubicu, prachovú kefku, rotačnú turbokefu, držiak na stenu a LED osvetlenie

Ďalšie dodávané príslušenstvo tyčového aku vysávača DOMO DO222SV

Pre rýchle vysávanie ponúka DOMO DO222SV ďalšie nástroje. Prvým z nich je tzv. štrbinová hubica, vďaka ktorej sa bez ťažkostí dostanete nielen do rohov miestností, ale aj ďalších úzkych priestorov. Výrazné ušetrenie práce poskytuje turbo kefa, ktorá vďaka rýchlo rotujúcim štetinám v hubici čistí do hĺbky nielen koberce, ale aj čalúnený nábytok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOMO DO222SV
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO222SV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO222SV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO222SV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMO DO222SV.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií