AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

DOVE Maximum Protection Original Clean antiperspiračný krém 45 ml

Zobraziť katalóg
DOVE Maximum Protection Original Clean antiperspiračný krém 45 ml
4,4 6 hodnotení
Antiperspirant – dámsky, krémový, na všetky typy pokožky, svieža vôňa, hydratačný, ochranný, regeneračný a zjemňujúci, dlhotrvajúci, objem 45ml - 135,56 €/1 l
Kód:  DEO571 Produktové číslo:  8717644566237 Stránky výrobcu
DOVE Maximum Protection Original Clean antiperspiračný krém 45 ml Predaj skončil

DOVE Maximum Protection Original Clean antiperspiračný krém 45 ml

Dámsky antiperspirant Dove Deo Stick Maximum Protection Original Clean poskytuje tú najlepšiu ochranu proti poteniu a nepríjemnému zápachu. Tento krémový antiperspirant využíva špeciálnu technológiu zabraňujúcu vzniku zápachu, vďaka ktorej zaručuje dvojnásobne účinnejšiu ochranu proti poteniu v porovnaní s bežným antiperspirantom v spreji. Zloženie je z 1/4 obohatené o hydratačný krém, ktorý zabraňuje podráždeniu a zanecháva pokožku vláčnu, hebkú a zdravú.

Kľúčové vlastnosti dámskeho tuhého antiperspirantu Dove Maximum Protection Original Clean

  • Pre dlhotrvajúci pocit sviežosti
  • Tuhý antiperspirant Dove Maximum Protection Original Clean chráni pred potom a pachem až na 48 hodin
  • Obsahuje 1/4 hydratačného krému, ktorý zanechá pokožku jemnú a hebkú
  • Dokonalá kombinácia ochrany a starostlivosti
  • Dermatologicky testované
  • Dove deo stick môžete mať stále pri sebe

Použitie:
Pred prvým použitím otočte niekoľkokrát kolieskom, kým sa produkt neobjaví na povrchu aplikátora. Odporúčaná dávka sú dve otočenia na jedno podpazušie. Aplikujte produkt priamo na suché podpazušie. Po použití opäť zatvorte uzáverom.

Zloženie

Cyclopentasiloxane, Hliníkový tetrachlórhydrex zirkónia GLY, Dimethicone, Cera microcrystallina, Paraffin, Silica, Parfum, Helianthus annus seed oil, Dimethethicone crosspolymer, BHT, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Škoricový alkohol, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Maximum Protection Original Clean antiperspiračný krém 45 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Maximum Protection Original Clean antiperspirační krém 45 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Maximum Protection Original Clean Izzadásgátló krém 45 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií