AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

DOVE Men+Care Fresh prémiová darčeková kozmetická taška

Zobraziť katalóg
DOVE Men+Care Fresh prémiová darčeková kozmetická taška
5 4 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – pre mužov, obsahuje sprchovací gél Minerals&Sage 250ml, šampón 2 v 1 Men+Care Fresh Clean 250ml, antiperspirant v spreji Minerals+Sage 150ml, krémovú tabletu na umývanie Extra Fresh 90g a kozmetickú taštičku - 1,68 €/100 ml
Kód:  VBAL8276 Produktové číslo:  8710522981405 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Men+Care Fresh prémiová darčeková kozmetická taška Predaj skončil

DOVE Men+Care Fresh prémiová darčeková kozmetická taška

S DOVE Men+Care Fresh prémiovou darčekovou kozmetickou sadou podporíte v každom mužovi jeho silu. Rad Dove Men+Care je obohatený o technológiu MicroMoisture, ktorá dopraje pokožke hydratáciu. Darčeková sada kozmetiky obsahuje šampón, antiperspirant, šampón a kondicionér 2 v 1 a krémovú tabletu na umývanie. Všetky prípravky DOVE Men+Care Fresh nájdete v praktickej kozmetickej taške. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady DOVE Men+Care Fresh prémiová darčeková kozmetická taška

  • Darčeková kozmetická sada DOVE Men+Care Fresh obsahuje sprchový gél, šampón a kondicionér 2 v 1, antiperspirant a krémovú tabletu na umývanie
  • Vďaka technológii MicroMoisture bude pokožka perfektne hydratovaná
  • Sprchový gél Minerals & Sage môžete použiť na telo i tvár
  • Šampón 2 v 1 Men+Care Fresh Clean je vhodný na každodenné použitie 
  • Antiperspirant v spreji Minerals+Sage chráni pokožku pred podráždením 
  • Krémová tableta Extra Fresh obsahuje čistiace mikro zrno, ktoré hydratuje pokožku
  • Darčeková kozmetická súprava DOVE Men+Care Fresh je zabalená v elegantnej praktickej taške

Prémiová kozmetická sada DOVE

Sprchový gél Minerals & Sage obsahuje prírodné ingrediencie, ako je šalvia alebo minerály, ktoré čistia, hydratujú a príjemne osviežia. Vďaka funkcii 2 v 1 môžete šampón použiť na telo i tvár.
S šampónom a kondicionérom 2 v 1 Men+Care Fresh Clean bude pánska hriva lesklá, vyživená a navyše sa ľahko rozčeše. 
Antiperspirant Minerals+Sage ochráni pokožku až po dobu 48 hodín pred nepríjemným zápachom a potením. Antiperspirant v spreji hydratuje pokožku bojuje s jej podráždením. Navyše neobsahuje alkohol a dodáva pocit sviežosti po celý deň. 
Krémová tableta Extra Fresh sa postará o telo i tvár, ktorú zanechá hydratovanú, vyživenú a príjemne osvieženú. 

Použitie:
Sprchový gél Minerals & Sage: Na namočené telo a tvár použite množstvo sprchové gélu, ktoré pokryje polovicu vašej dlane. Vytvorte ľahkú penu, naneste ju na pokožku a následne dôkladne opláchnite.
Šampón 2 v 1 Men+Care Fresh Clean: Naneste do mokrých vlasov, napeňte a opláchnite. 
Antiperspirant Minerals+Sage: Pred použitím pretrepte, aby sa aktivovali zložky. Následne nastriekajte na pokožku v podpazuší zo vzdialenosti 15 centimetrov
Krémová tableta Extra Fresh: Naneste na pokožku, napeňte a masírujte pokožku. Následne dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Sprchový gél Minerals & Sage: VWater (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Petrolatum, Acrylates Copolymer, Cocamide Mea, Fragrance (Parfum), Ammonium Chloride, Dmdm Hydantoin, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Bht, Zinc Pca, Propylene Glycol, Ppg-9, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Iron Oxides (Ci 77489), Mica (Ci 77019), Yellow 5 (Ci 19140), Blue 1 (Ci 42090), Red 33 (Ci 17200), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Titanium Dioxide (Ci 77891). 
Šampón 2 v 1 Men+Care Fresh Clean: Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Caffeine, Carbomer, Citric acid, Dimethiconol, Disodium EDTA , DMDM hydantoin, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Menthol, Parfum, Phenoxyethanol, PPG-12, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium hydroxide,TEA-dodecylbenzenesulfonate, TEA-sulfate, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Linalool. 
Antiperspirant Minerals+Sage: Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, PPG-14 butyl ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium hectorite, Helianthus annuus seed oil, C12-15 alkyl benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene carbonate, PEG-4, Maris sal, Talc, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool. 
Krémová tableta Extra Fresh: Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Lauric Acid, Sodium Palmate, Aqua, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 61570, CI 77891. 


Parametre a špecifikácia

Objem
650 ml Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dezodorant, Mydlo, Sprchový gél, Šampón Hotovo!

Objem

Objem
650 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dezodorant, Mydlo, Sprchový gél, Šampón Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Men+Care Fresh prémiová darčeková kozmetická taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men+Care Fresh premiová dárková kosmetická taška. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Men+Care Fresh Prémium kozmetikai ajándéktáska.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií