AD homeoffice PET

Dyson V11 Absolute

Zobraziť katalóg
Dyson V11 Absolute
4,9 48 hodnotení
Tyčový vysávač na všetky druhy podláh, doba nabíjania 4.5 h, typ batérie Li-Ion, doba prevádzky 60 min, HEPA filter a umývateľný filter, objem nádržky 0.76 l, kombinovaná hubica, rotačná turbokefa a štrbinová hubica, farba modrá
Kód:  DYSVT700 Produktové číslo:  DS-268700-01 Stránky výrobcu

Dyson V11 Absolute


dyson v11 absolute

Je navrhnutý tak, aby optimalizoval výkon počas upratovania a zaistil precízne upratovanie na každom mieste v domácnosti. Tento vysávač úplne zmení váš spôsob upratovania.



Podlahová hubica High Torque

Vysávač je vybavený inteligentným systémom dynamického snímania DLS (Dynamic Load Sensing), ktorý 360× za sekundu detekuje odpor rotačnej kefy a automaticky prispôsobuje otáčky motora pri prechodoch medzi kobercami a tvrdými podlahami. Vďaka tomu je zabezpečené dôkladné vysávanie na všetkých typoch podláh.


Digitálne riadený motor Dyson V11

Digitálne riadený motor s rýchlosťou až 125 000 otáčok za minútu sa postará o nadštandardný sací výkon, ktorý hravo prekoná aj klasické vysávače napájané zo siete. Motor je uložený nad rukoväťou, čo umožní ľahké vysávanie nad hlavou alebo na ťažko dostupných miestach. Vysávač ponúka 3 inteligentné vysávacie režimy s rôznymnastavením výkonu, ktoré sú navrhnuté pre širokú škálu upratovania.


Inovovaná batéria

Nová batéria Dyson poskytuje až o 20 % väčší sací výkon ako pri predchádzajúcom modeli vysávača Dyson Cyclone V10. Inteligentné systémy monitorovania a výškové senzory merajú účinnosť batérie štyrikrát za sekundu, a na základe zistených hodnôt optimalizujú výkon.


Dyson V11 Absolute upratuje kdekoľvek



Praktický držiak na stenu

Súčasťou balenia je nabíjacia stanica určená na montáž na stenu. Vysávač Dyson V11 Absolute tak nielen že nabijete, ale aj uskladníte, bez toho aby zabral veľa miesta a prekážal.


Dyson V11 Absolute


Dyson V11 Absolute


Technológia akumulátorov Dyson a úsporné spúšťacie tlačidlo umožňujú poskytnúť našu najdlhšiu dobu tým, že zapnú vysávač, iba keď potrebujete.

Dyson V11 Absolute


Najvýkonnejšia podlahová hubica Dyson s rotačnou kefkou otáčajúcou sa až 60× za minútu.

Dyson V11 Absolute


Integrovaný displej vás informuje o aktuálnom výkone, zvolenom režime a stavu batérie. Taktiež zobrazí upozornenie v prípade nutnosti údržby či upchatia.

Dyson V11 Absolute


Tri výkonnostné režimy sú optimalizované pre rôzne úlohy a každý má vyvážený výkon s ohľadom na maximálnu dobu chodu.

Dyson V11 Absolute


Vysávač je vybavený zásobníkom na odpad s objemom 0,76 litrov, ktorý disponuje systémom hygienického vysypania stlačením tlačidla.

Dyson V11 Absolute


Na jedno nabitie zvládne Dyson V11 vysávať až 60 minút bez poklesu výkonu.

Dyson V11 Absolute


Dovedna 14 cyklónov vytvára odstredivé sily presahujúce 79 000 G.

Dyson V11 Absolute


Prepracovaný filtračný systém je schopný zachytiť až 99,97 % všetkých častíc od veľkosti 0,3 mikrometra.

Dyson V11 Absolute


Vysávač je poháňaný najvýkonnejším digitálne riadeným motorom Dyson V11.


Obsah balenia


Dyson V11 Absolute

Inteligentná High Torque podlahová hubica rozpoznávajúca typ povrchu

Podlahová hubica s mäkkým rotačným valčekom na parkety a hladké podlahy

Kombinovaná kefová

štrbinová hubica

Nabíjací úchyt na stenu

Mini hubica s motorovou rotačnou kefou

Jemná mini kefa na prach


Porovnajte vysávače Dyson medzi sebou

Porovnejte vysavače Dyson mezi sebou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je životnost baterie? Lze k tomuto vysavače koupit náhradní baterii?

mal som Dyson V7 pet vykon dobrý ,ale po zaruke porucha motora ,cena za opravu ako skoro nový

Dobrý deň, bude u vás v dohledné době dostupná verze "extra" s rychle vymenitelnou baterií?

Zdravim. Chcel by som sa opytat, ako sa vam drzi v ruke tento vysavac. Neboli z neho po chvili ruka? chcel by som ho pre moju utlu zenusku. Dakujem za vase skusenosti.

Dobry den, mame od vas cca mesic tento vysavac a dnes jsem si u Vas v showroomu vsiml, ze mate verzi, ktera "mluvi cesky". Je mozne toto nejak resit, kdyz ho mame v anglictine?

Dobry den, moje otazka sice zaznela vyse, ale z odpovedi jsem se moc nic nedozvedela. Prosim tedy jaka je zivotnost baterie? U modelu V8 je vyrobcem udavana standardni zaruka na 2 roky, a 6 mesicu na kapacitu baterie, (info z heu7eky poradny). Rozhoduju se mezi V8, V10 a V11...🤔 Dekuju ♥️

Dobrý den, nelze mi uplatnit 20% sleva na vysavač Dyson V11.

Zaujima ma ci je mozne tento vysavac nabit klasicky cez kabel ( posobne ako maly rucny dysom) pretoze mam problem s namontovanim dokovacej stanice na stenu.... Dakujem

Dobry den ktory je najlepsi ? Neviem sa rozhodnut medzi tymto modelom a modelom animal pro .

dobry den bude v najblizsej dobe mozne u vas dokupit prislusenstvo keby sa nahodou opotrebovali kefky, samotna kefa valcek apod? Ked nie kde si to mozem zohnat?

12
Diskusia a poradňa k Dyson V11 Absolute
Príslušenstvo pre Dyson V11 Absolute
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V11 Absolute. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson V11 Absolute. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson V11 Absolute. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson V11 Absolute.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií