Alza pre firmy

E-Blue Cobra XL

Zobraziť katalóg
E-Blue Cobra XL
Podložka pod myš herná, 920x295mm, čierno-zelená
Kód:  EBLUE08f Produktové číslo:  EMP005-XL Stránky výrobcu

E-Blue Cobra XL

Špičková podložka pod myš E-blue Cobra je herným doplnkom pre najnáročnejšie parany. Dodáva sa vo veľkosti XL a je široká 92 cm. Vyrobená je z dvojitej vrstvy zmesi bavlnených vlákien pre vyššiu citlivosť senzora myši. Ako motív je použitý dizajn hernej série Cobra. Na kobru kráľovskú nadväzuje nielen dizajnom, ale aj vynikajúce presnosťou a super rýchlymi pohybmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Podložka je široká 92 cm
  • Dvojitá vrstva bavlnených vlákien
  • Spracovalo pri extrémne vysokých teplotách
  • Hladký povrch pre plynulé kĺzanie
  • Pletené hrany zabraňujú únave ruky
  • Skvelý dizajn v motíve Cobra

Jemná a mäkká textúra

Povrch podložky zo zmesi bavlnených vlákien zvyšuje citlivosť senzora myši, v hre sa tak prejaví každý jemný pohyb vašej ruky. Materiály sú spracovávané pri extrémnych teplotách, čím sa docielilo hladkého povrchu pre rýchle a presné ovládanie pohybu myši. Hrany podložky sú pletené a tiež hladké, vaša dlaň sa teda neunaví ani pri mnohahodinových herných maratónoch.

Ľahká a prenosná

Túto podložku s vydareným dizajnom môžete mať všade so sebou. Je ľahká a ľahko prenosná, pri presune ju jednoducho zrolujete a strčíte do tašky. Kúpte si prvotriedne výbavu pre ničím nerušené hranie. Táto podložka splní požiadavky aj tých najnáročnejších hráčov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre E-Blue Cobra XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Cobra XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blau Cobra XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blau Cobra XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: E-Blue Cobra XL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií