AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Ecovacs DM85

Zobraziť katalóg
Ecovacs DM85
Robotický vysávač nádoba 0.66l, 4 režimy, nastaviteľné 2 časy upratovania denne, doba prevádzky 120min, batéria 2850mAh
Kód:  ECOVR001 Produktové číslo:  ECODM85 Stránky výrobcu

Ecovacs DM85

Ak patríte medzi tých, ktorí majú radi upratovanie, ale nemajú čas, alebo vás jednoducho nebaví upratovanie nezúfajte. V dnešnej dobe robotizácie sú už vynájdené prístroje, ktoré zvládnu veľa vecí za vás. Jednou z nich je tento úchvatný robotický upratovač. Ten zvládne kvalitne vysať aj umyť vašu domácnosť. Pracuje úplne samostatne s výbornými výsledkami, takže môžete ísť do práce alebo na výlet a keď sa vrátite domov, bude na vás čakať uprataný dom.

Kľúčové vlastnosti

  • Robotický vysávač na čistenie všetkých typov podláh
  • Zvláda vysávanie, umývanie a leštenie
  • Štyri upratovacie režimy a časovač
  • Vysokokapacitná batéria s dobou prevádzky až 2 hodiny
  • Plávajúca hlavná kefa s možnosťou vybratia
  • Dve rotačné kefy
  • Infračervené diaľkové ovládanie s displejom

Prekážky mu nerobia problém

Tento upratovač je skonštruovaný tak, aby zvládol prevádzku po celom dome bez akýchkoľvek obmedzení. Dokáže ľahko prechádzať prechodové lišty s oblými hranami až do výšky 1,5 cm. jeho malá výška umožňuje prevádzku aj pod nižším nábytkom, kde ste sa kedysi len ťažko dostávali hubicou vysávača. Jeho univerzálne vyhotovenie ľahko zvláda čistenie všetkých typov podlahových plôch: drevených podláh, linolea, dlaždíc, dokonca aj kobercov s vlasom do 1 cm. Je totiž vybavený perfektne skonštruovanou plávajúcou kefou, ktorá sa prispôsobí aj nerovným povrchom, a jej jednoduché odnímanie vám dovolí vysávať aj bez nej. To sa hodí napríklad v domácnostiach so zvieratami, kedy nebudete musieť neustále kefu čistiť od zamotaných chlpov.

Maximálna efektivita

Na dokonalé upratanie domácnosti mu nepomáha jedna rotačná kefa, ako to býva u väčšiny robotických vysávačov, ale hneď dve. Tie mu zaisťujú maximálnu efektivitu upratovania okolo múrov a v rohoch. Kefy sa dajú veľmi jednoducho vybrať pri prípadnej výmene či čistení. V čističi je tiež integrovaný šikovný umývací systém so zásobníkom na vodu. Vysávač je vybavený skvelým detekčným systémom, vďaka ktorému rozpozná prekážku bez toho, aby do nej musel najprv naraziť. Iste oceníte aj technológiu rozpoznávajúci väčšie množstvo nečistôt. Vysávač potom upratuje viac postihnuté miesta dlhší čas, aby za ním nezostalo ani smietko.

Bohaté vybavenie a dlhá výdrž v prevádzke

K dispozícii máte dokonca štyri upratovacie režimy a nastavovanie času upratovania. Môžete si teda nastaviť čas a typ upratovania na čas, kedy ste v práci a potom sa len tešiť z upratanej domácnosti, bez vašej práce. Výhodou je tiež možnosť nastavenia až dvoch časov upratovania denne. Po dokončení práce sa upratovač automaticky vráti do svojej nabíjacej stanice, aby bol čo najskôr pripravený na ďalšiu prácu. Vysávač je vybavený prvotriednou lítiovou batériou s kapacitou 2850 mAh. Tá udrží zariadenie v prevádzke neuveriteľné dve hodiny bez potreby nabíjania.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery výrobku:
34,4 × 34,4 × 8,8 cm

Hmotnosť:
4,9 kg

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
DC Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
DC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Príkon

Príkon
30 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
56 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
34,4 cm Hotovo!
Výška
8,8 cm Hotovo!
Hĺbka
34,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
56 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8,8 cm Hotovo!
Šírka
34,4 cm Hotovo!
Hĺbka
34,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry deň, Veľmi pekne by som Vás chcela požiadať o pomoc pri výbere robotického vysávača - rozhodujem sa medzi týmito dvomi Ecovacs DM85 a Moneaul MR6800M. Viete mi poradiť, aké sú medzi nimi rozdiely? Prip. poskytuje aj službu vypozicania? Dakujem pekne za pomoc!

Diskusia a poradňa k Ecovacs DM85
Príslušenstvo pre Ecovacs DM85 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DM85. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs DM85. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecovacs DM85.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií