AD květen univerzal P&G boost

Eitech C20 Pásová vozidla Aj

Zobraziť katalóg
Eitech C20 Pásová vozidla Aj
Stavebnica 500 dielov, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRA899a6 Produktové číslo:  4012854000200
Eitech C20 Pásová vozidla Aj Predaj skončil

Eitech C20 Pásová vozidla Aj

Stavebnice Eitech C20 Pásová vozidla I obsahuje cez 500 dielikov vrátane náradia.Súčasťou balenia je aj podrobný ilustrovaný návod.Zo stavebnice je možné postaviť rôzne modely pásových vozidiel s mnohými mechanickými funkciami.Pásy sú dlhé 300 mm.Model je možné rozšíriť prikúpením dielov EITECH C135 Univerzálny set:Pohony a prevodovky a EITECH C136 Diaľkový káblový ovládač.

Stavebnice Eitech podporujú motoriku, kreativitu a myslenie, zoznamujú so svetom techniky.Všetky stavebné častice je možné medzi sebou kombinovať vrátane kombinácie kovových a plastových dielov.Sú vyrobené v Nemecku.

Odporúčaný vek:

od 8 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Eitech C20 Pásová vozidla Aj
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eitech C20 Pásová vozidla I. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eitech C20 Kettenfahrzeuge I. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eitech C20 Kettenfahrzeuge I. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eitech C20 Pásová vozidla I.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií