AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Electrolux EEWA7100R

Zobraziť katalóg
Electrolux EEWA7100R
4,6 41 hodnotení
Rýchlovarná kanvica 2200W, objem 1,5 l, ochrana proti prehriatiu, vyberateľný filter na vodný kameň, otočný podstavec z nerezu 360 °
Kód:  EAV4301 Produktové číslo:  EEWA7100R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EEWA7100R

Rýchlovarná kanvica Electrolux s elegantným a výrazným červeným dizajnom s oceľovými prvkami vdýchne vašej kuchyni moderný vzhľad. Vďaka vysokému výkonu 2200 W sa v nej voda uvarí behom chvíľky a ušetrí vám tak pri rannom vstávaní do práce veľa času pri varení vody na šálku kávy alebo čaju. Kanvica sa veľmi ľahko používa a je vybavená chytrými prvkami, ktoré vám zaručia maximálne pohodlie pri jej používaní a vždy čistú vodu bez vodného kameňa.


Moderný dizajn


Rýchlovarná kanvica Electrolux už na prvý pohľad zaujme podareným dizajnom. Moderný farebný odtieň v červenej farbe vyzerá nadčasovo a dopĺňa tak harmóniu medzi vzhľadom a jednoduchým použitím.

Chytré tlačidlo


Otváranie veka kanvice zaistí praktické tlačidlo umiestnené na vrchnej strane. Všetko je rýchle, pohodlné a uľahčí vám jej napĺňanie.

Vždy presná hladina


Prehľadný stĺpec vodnej hladiny vám presne ukáže jej úroveň a ihneď tak vidíte, koľko vody ste do kanvice naliali. Ušetríte tak zbytočnú vodu, pretože uvaríte len požadované množstvo.

Iba čistá voda


Pri varení vody z vodovodného kohútika sa do kanvice dostávajú nežiaduce usadeniny vodného kameňa. Praktický filter ich však neprepustí do vášho nápoja a vždy tak budete piť iba čistú vodu.

Praktický stojan


Stojan kanvice je schopný uschovať napájací kábel pre bezpečné a pohodlné skladovanie. Kanvicu je na ňom možné otáčať ľubovoľne v rozsahu 360° a tak nie je problém ju umiestniť kdekoľvek na kuchynskej linke.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:

2200 W

Objem:
1,5 l

Materiál nádoby:
nerez

Dĺžka kábla:
0,75 m

Farba:
Červená + oceľ

Rozmer:
238 x 210 x 160 mm

Parametre a špecifikácia

Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
1,5 l Hotovo!
Vlastnosti
Filter, Otočná základňa Hotovo!
Funkcie
Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,5 l Hotovo!
Vlastnosti
Filter, Otočná základňa Hotovo!
Funkcie
Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EEWA7100R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux EEWA7100R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux EEWA7100R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux EEWA7100R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux EEWA7100R.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií