PET PET

ELECTROLUX EFC60441OV

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EFC60441OV
Digestor komínová, 3 rýchlosti, odťah 12,5 cm alebo recirkulácia, 2 kovové tukové filtre, halogénové osvetlenie, šírka 60 cm
Kód:  ELXDG002 Produktové číslo:  EFC60441OV Stránky výrobcu

ELECTROLUX EFC60441OV

Tento efektívny odsávač pár sa pýši motorom, ktorý znižuje množstvo výparov v kuchyni. Je dostatočne široký (60 cm), aby poňal všetky negatívne pachy pri varení. Má tri stupne výkonu, ktoré sa ovládajú pohodlne mechanickými tlačidlami a na jedlo vám posvieti halogénová žiarovka. Biela farba pre čistý vzhľad vašej kuchyne. Samozrejmosťou je tiež možnosť nastavenia recirkulácie vzduchu pre tých, ktorí nemajú možnosť odvádzať pary z kuchyne von.

Kľúčové vlastnosti

  • 3-rýchlostný komínový odsávač
  • Oceníte kvalitné osvetlenie halogénovou žiarovkou
  • Nádherná biela farba
  • Široký vstup pojme veľké množstvo pachov - nič mu neunikne
  • Kto nemá možnosť odvádzať pary von ocení možnosť nastavenia recirkulácie vzduchu

Varenie s vôňou

Úchvatný dizajn so skvelým výkonom. Konečne máte spotrebiče, s ktorými môžete pripravovať súčasne šťavnaté steaky a sladké dezerty s istotou, že si každé jedlo zachová svoju vôňu.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EFC60441OV
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EFC60441OV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELECTROLUX EFC60441OV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELECTROLUX EFC60441OV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELECTROLUX EFC60441OV.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií