AD elektro Motorola EDGE 50

ELECTROLUX EOB43430OW + ELECTROLUX EHH6340IOW

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOB43430OW + ELECTROLUX EHH6340IOW
Set spotrebičov – rúry a indukčnej dosky, RÚRA: vstavaná, elektrická, energ. trieda A, objem 74l, multifunkčný, gril, ventilátor, teleskopický výsuv, čistenie AquaClean, biela + DOSKA: indukčná, 4 varné zóny, Booster, funkcia Stop + Go, indikátory zvyškového tepla: 7 segmentov, šírka 59cm, biela
Kód:  ELUSET007 Stránky výrobcu
ELECTROLUX EOB43430OW + ELECTROLUX EHH6340IOW Predaj skončil

ELECTROLUX EOB43430OW + ELECTROLUX EHH6340IOW

Pokukujete po novom vybavení do kuchyne a hľadáte kvalitné zariadenie, ktoré splní vaše očakávania, a pritom nebude drahé? V tom prípade pre vás máme túto cenovo výhodnú súpravu vstavanej rúry EOB43430OW a indukčnej varnej dosky EHH6340IOW od značky Electrolux. Vďaka svojmu modernému dizajnu a precíznemu spracovaniu zapadne táto súprava do akejkoľvek kuchyne. Navyše sú oba spotrebiče energeticky úsporné, teda budú šetriť aj vašu peňaženku.

Kľúčové vlastnosti rúry ELECTROLUX EOB43430OW

  • Dizajnovo vydarená vstavaná rúra
  • Úsporná energetická trieda A
  • Odnímateľné vykurovacie teleso pre jednoduché čistenie
  • Zasúvacie ovládače
  • Možnosť pečenie na 3 úrovniach naraz
  • Ľahko umývateľné dvere
  • Systém ohrevu UltraFan Plus

Rúra ELECTROLUX EOB43430OW

Electrolux EOB43430OW je vstavaná multifunkčná rúra spadajúca do energeticky veľmi úspornej triedy A a ponúkne širokú škálu funkcií a vychytávok, ktoré maximálne uľahčia a spríjemnia prípravu pokrmov. Prednosťou tejto rúry je systém ohrevu UltraFan Plus, kde vďaka veľkému zadnému ventilátoru je vzduch rovnomerne vedený po celej rúre, čím sú dosiahnuté skvelé výsledky pečenia. Okrem horného a spodného ohrevu zvláda pokrmy tiež grilovať a disponuje aj funkciou infrapečenia.

Jednoduché ovládanie je realizované pomocou otočných voličov a prehľadného informačného displeja. Pre dobrý prehľad nad stavom pripravovaného pokrmu je tu pripravené halogénové osvetlenie. Jednoduché čistenie podporuje ako odnímateľné vykurovacie teleso, tak aj hladký smalt na stenách rúry a vnútorné sklenené dvierka. V príslušenstve nájdete hliníkový koláčový plech na pečenie, odkvapkávací pekáč so sivým smaltom a bežný chrómovaný rošt.


Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky ELECTROLUX EHH6340IOW

  • Indukčná varná doska so sklokeramickým povrchom
  • Kontrolná funkcia Funkcia Stop + Go
  • 7 segmentov indikácie zvyškového tepla
  • Automatické vypnutie a zapnutie
  • Detekcia hrncov a panvíc
  • Minútka a časovač
  • Detský zámok
  • Funkcia Power Booster

Indukčná doska ELECTROLUX EHH6340IOW

Indukčná varná doska Electrolux EHH6340IOW v jedinečnom bielom dizajne ponúka vysokú flexibilitu a funkciu Booster, ktorá zaistí extra výkon a vďaka tomu dosiahnete okamžite tie najvyššie teploty. Údržba je jednoduchá, sklokeramický povrch je dokonale hladký a vďaka profesionálnej indukčnej technológii sa nikdy naozaj nerozpáli. Časová funkcia EcoTimer šetrí energiu tým, že vypne varnú zónu pred ukončením nastaveného času a využije na dovarenie zvyškové teplo. Vďaka funkcii Hob2Hood sa automaticky zapne a rozsvieti váš odsávač pár, akonáhle začnete variť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOB43430OW + ELECTROLUX EHH6340IOW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOB43430OW + ELECTROLUX EHH6340IOW.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií