PET AD homeoffice

Electrolux EWT 1066 EKW

Zobraziť katalóg
Electrolux EWT 1066 EKW
4,2 7 hodnotení
Práčka plnená zhora vrchom plnená, A++/A/C, 1000 ot./min, náplň 6 kg, hlučnosť 58/75 dB, FuzzyLogic, odložený štart, TimeManager, LCD displej, ochrana proti pretečeniu, 85 x 40 x 60 cm
Kód:  FAP2105m Produktové číslo:  EWT1066EKW Stránky výrobcu

Electrolux EWT 1066 EKW

Pre priaznivcov práčok s horným plnením predstavuje hotovú cenovú bombu. Predstavte si výrobok od renomovanej firmy za priaznivú cenu, ktorý vám pomôže s hromadou bielizne aj v pomerne malej kúpeľni a ešte vyniká energetickou úspornosťou, označenou ako trieda A++.

Medzi programami si vyberiete vždy ten najvhodnejší, ktorý vám pomôže až so 6 kg bielizne. Okrem klasických, ako ich poznáme zo starších typov práčok, nájdeme aj špeciálne, ako je program na džínsy, šetrný na bavlnu, hodváb, spodnú bielizeň, periny a 30-minútový na tričká. Nenechajte sa zmiasť zdanlivou skromnosťou, pretože táto práčka má všetky funkcie hodné moderného výrobku, ako je Fuzzy Logic, ktorá reaguje na množstvo náplne, ochrana proti pretečeniu alebo TimeManager.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mala by som záujem o tuto práčku,no neviem či aj odoberáte staré nefunkčné práčky pri dodaní novej práčky?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má pračka funkci zpomalujícího otvírání bubnu (některé Elektroluxky ji mají, dvířka bubnu nevyletí). Děkuji Lucka Š.

Objednali jsem si novou pračku, ale v návodu není zakresleno které šrouby jsou aretační. Stačí mi napsat, kolik by jich tam mělo být. Děkuji za odpověď

Objednal jsem si u vás pračku Elektrolux EWT 1066. Předtím jsem měl cca 10 let pračku Whirlpool. Chtěl bych vědět, zda budou " pasovat " stávající koncovky odtoku a přítoku vody.

Diskusia a poradňa k Electrolux EWT 1066 EKW
Príslušenstvo pre Electrolux EWT 1066 EKW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EWT1066EKW.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií