AD homeoffice PET

Electrolux Fitness mixér PerfektMix ESB2450

Zobraziť katalóg
Electrolux Fitness mixér PerfektMix ESB2450
4,0 4 hodnotení
Stolný mixér na prípravu hladkých nápojov, spotreba energie 300W, 23000 ot./min., 4 nože z nehrdzavejúcej ocele, 1x odnímateľný zásobník 0,6l slúžiaci ako fľaša na pitie, fľaše vyrobené z nárazuvzdorného PVC bez škodlivých látok (bez BPA), pulzný spínač, umývačka riadu, anti - nožičky, čierna farba
Kód:  XXEAV4317a Produktové číslo:  ESB2450 Stránky výrobcu
Electrolux Fitness mixér PerfektMix ESB2450 Predaj skončil

Electrolux Fitness mixér PerfektMix ESB2450

Použitie fitness mixeru Electrolux PerfektMix ESB2450 , môžete pripraviť lahodné a zdravé nápoje z ovocia, zeleniny, orechov a semien. Navyše spotrebič bude pracovať s ľadom, takže môžete ľahko pripraviť osviežujúce nápoje plné vitamínov v horúcich letných dňoch. Nápoje sa zmiešajú v plastovej fľaši vyrobené z PVC odolného proti nárazom neobsahujúce žiadne škodlivé látky, ktoré môžete pohodlne uzavrieť a vziať kdekoľvek s vami. Mixér je vybavený praktickým tlačidlom a nožmi z nehrdzavejúcej ocele pre dokonalé miešanie. Fľaša s objemom 0,6 l je súčasťou mixéra.

Kľúčové vlastnosti

  • Fitness mixér pre lahodné a zdravé nápoje
  • Tiež vhodné na drvenie ľadu
  • Praktická miešacia fľaša s objemom 0,6 l
  • Fľaša môže byť uzavretá a prepravovaná, vydržať nárazy
  • 4 nože z nehrdzavejúcej ocele
  • Spotreba energie 300 W

Rozmery:
397 × 128 × 128 mm

hmotnosť:
1,8 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux Fitness mixér PerfektMix ESB2450
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Fitness mixér PerfektMix ESB2450. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux Fitness mixér PerfektMix ESB2450. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux Fitness mixér PerfektMix ESB2450. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux Fitness keverő PerfektMix ESB2450.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií