AD elektro AD elektro

ELNA vertikála 6 biela

Zobraziť katalóg
ELNA vertikála 6 biela
5 1 hodnotení
Elektrický ohrievač – je určené na uteráky do kúpeľne, radiátor so spotrebou energie 50W je vybavený spínačom a termoregulátorom, ktoré sú umiestnené v spodnej časti, štýlový radiátor ELNA V6B s rozmermi 68,5×39×6 cm je vyrobený z kvalitného materiálu a každá jeho časť sa otáča
Kód:  ELNTO001

ELNA vertikála 6 biela

Potrebujete efektívne sušiť kúpeľňové osušky a nechcete ich neustále rozvešiavať na bielizňovú šnúru? Kúpte si kúpeľňový radiátor ELNA 6 vo vertikálnom tvare, ktorý je vyrobený z kvalitného materiálu a ktorý vaše uteráky a osušky efektívne vysuší. Rebríkové elektrické kúrenie sa skladá zo šiestich dielov strednej veľkosti. Spínač s termoregulátorom je umiestnený v spodnej časti sušiakaV Ďalšou výhodou elektrického kúrenia ELNA je nízka spotreba energie a efektívne využitie tepla.

Hlavné plusy elektrického kúrenia ELNA vertikála 6

  • ELNA kúrenie biele je vyrobené z kvalitného materiálu
  • Vhodné na sušenie kúpeľňových uterákov a osušiek
  • Skladá sa zo šiestich dielov strednej veľkosti
  • Spínač a termoregulátor sú umiestnené v dolnej časti sušiaka ELNA
  • Nízka spotreba energie
  • Každý diel kúrenia je otočný
  • Súčasťou balenia je aj návod a súprava na montáž

Kúrenie hlavne v kúpeľni

Kúpeľňový radiátor je zbytočný, na sušenie bielizne stačí predsa balkón alebo záhradka. Tento názor obhajuje ešte rad ľudí. Lenže nie každý má balkón alebo dokonca záhradku. Pre všetky tieto prípady je kúrenie určite vhodné riešenie. Ak potrebujete po každom kúpaní usušiť zvlhnuté osušky, je pre vás radiátor dokonca nevyhnutný. Kúpte si elektrické kúrenie ELNA za priaznivú cenu a sušte uteráky po každom kúpaní.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je kazde rameno otocne samostatne?

Dobry den, mame nekde rozmery? Nemuzu na netu najit. Diky moc.

Dobrý den, mohu se zeptat, jaká je povrchová teplota sušáku ve stavu zapnutí? Děkuji JCh.

Diskusia a poradňa k ELNA vertikála 6 biela
Príslušenstvo pre ELNA vertikála 6 biela
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELNA vertikála 6 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELNA 6 vertikal weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELNA 6 vertikal weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELNA 6 függőleges, fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií