Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Elo Touch Solution 2293L

Zobraziť katalóg
Elo Touch Solution 2293L
LCD monitor – 16:9, 250cd/m2, 5ms, 1920×1080, DisplayPort, TFT LCD, USB, VGA, držiak VESA, bez zdroja, čierny
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EL100a6i Produktové číslo:  E330429 Stránky výrobcu
Elo Touch Solution 2293L 427,40 € Rozbalené

Elo Touch Solution 2293L

Elo Touch Solution 2293L je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

LCD monitor Elo Touch Solution 2293L si z výroby priniesol panel typu TN. To ovplyvňuje podanie farieb, cenu aj ďalšie atribúty. Typ panelu zásadne určuje rozsah využitia. TN nájdete väčšinou na displejoch pre obmedzené využitie. Zo všetkých typov je najlacnejší, známy je aj krátkou latenciou. Preto býva odporúčaný aj hráčom. Medzi negatíva je možné zaradiť malé pozorovacie uhly a nekvalitné podanie farieb. Je vhodný napríklad na prácu s textami ale už nepostačí na úpravy fotografií.

Špecifikácia displeja Elo Touch Solution 2293L

Ďalším parametrom dôležitým pre výber je rozlíšenie obrazu a veľkosť. Elo Touch Solution 2293L meria medzi protiľahlými rohmi 21,5" pri rozlíšení 1 920 × 1 080 px. Veľkosť 27" a viac je optimálna v prípade, keď nemáte dostatok miesta, ale chcete mať prehľad nad obsahom obrazovky. Monitor s veľkou uhlopriečkou odporúčame grafikom. Na pohodlné používanie má efekt aj pomer strán displeja. Všeobecne platí, že obrazovky so štvorcovým formátom sú vhodnejšie na čítanie, a širšie monitory sú vhodné skôr na video a hry. LCD monitor Elo Touch Solution 2293L má pomer strán 16 : 9. Tento displej je navyše dotykový, čo vám určite zjednoduší prácu.

Pre plynulé zobrazenie je významný parameter odozva. Definíciu odozvy si určujú samotní výrobcovia, všeobecne ale môžeme povedať, že táto hodnota udáva čas, za ktorý sa zmení farba pixelu, typicky zo sivej na čiernu a späť. Hráči v profesionálnej sfére neakceptujú vyššiu odozvu ako 5 ms. U Elo Touch Solution 2293L výrobcu udal odozvu 5 ms.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Vlastnosti
Dotyková obrazovka Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Dotyková obrazovka Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co znamená "bez zdroje"? K monitoru se musí dokoupit napájecí zdroj?

Príslušenstvo pre Elo Touch Solution 2293L
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií