Rapture AlzaBoxy Q1

EMOS Alpha 5, 5000 mAh, čierna + kábel USB-C

Zobraziť katalóg
EMOS Alpha 5, 5000 mAh, čierna + kábel USB-C
4,4 8 hodnotení
Powerbank pre mobilné telefóny a tablety, 5000 mAh, 2 výstupy až 5 V a 2.1 A, LED indikácia stavu, nízka hmotnosť
Kód:  HM500a9 Produktové číslo:  1613052100 Stránky výrobcu
EMOS Alpha 5, 5000 mAh, čierna + kábel USB-C Predaj skončil

EMOS Alpha 5, 5000 mAh, čierna + kábel USB-C

Powerbanka EMOS Alpha 5

Kľúčové vlastnosti powerbanky EMOS Alpha 5

  • Vyrobená z kvalitných materiálov, precízne spracovaná a veľmi bezpečná.
  • Jednoducho nabijete napríklad reproduktory, slúchadlá i inteligentné hodinky.
  • Kompaktná veľkosť umožňuje použitie kdekoľvek
  • Zariadenie disponuje dvoma USB vstupmi
  • Umožní okrem nabíjania aj prenos dát, medzi zariadeniami
  • Automatické začatie nabíjania
  • LED kontrolky indikujúce úroveň nabitia
  • Čierna farba powerbanky EMOS Alpha 5

Powerbanka z kvalitných materiálov

Ak hľadáte kvalitnú a spoľahlivú powerbanku, potom je pre vás powerbanka EMOS Alpha 5 tá pravá. Je vyrobená z kvalitných materiálov, precízne spracovaná a veľmi bezpečná. Môžete teda používať svoj mobilný telefón aj tablet kdekoľvek, bez obáv z vybitia.

Všestranné využitie

Pomocou powerbanky Emos Alpha 5 ľahko nabijete napríklad reproduktory, slúchadlá i inteligentné hodinky. Dva USB vstupy vám navyše umožnia, že môžete ponúknuť pomocnú ruku i kamarátovi, ktorý vašu pomoc určite ocení.

Kompaktná veľkosť powerbanky EMOS Alpha 5

Vďaka malým rozmerom (92 × 62 × 15 mm) je powerbanka Emos Alpha 5 veľmi vhodná na každú príležitosť. Môžete ju jednoducho nosiť aj v tej najmenšej kabelke, či vo vrecku. Nemusíte sa už nikdy obávať, že by sa vášmu telefónu vybila batéria napríklad uprostred hovoru.

Možnosť nabíjania dvoch zariadení súčasne

Kapacita powerbanky EMOS Alpha 5 je 5 000 mAh. Zariadenie disponuje dvoma USB vstupmi, takže si môžete dovoliť nabíjať v rovnakom čase až dva telefóny, či tablety. Powerbanka Emos Alpha 5 má hrúbku len 15 mm, môžete si ju preto vziať so sebou kamkoľvek. Odolná powerbanka má kryt z tvrdeného plastu, ktorý ju chráni pred poškodením. Súčasťou balenia je 2 in 1 USB kábel, ktorý umožní prenášať aj dáta.

Powerbanka EMOS Alpha 5 na nabíjanie i prenos dát

Kábel 2 v 1 s micro USB a USB-C vám umožní okrem nabíjania aj prenos dát medzi zariadeniami. USB kábel vám dovolí dobíjať najrôznejšie zariadenia, od tých starších po najnovšie. Powerbanka EMOS Alpha 5 má aj napriek svojej kapacite mimoriadne tenký a kompaktný dizajn.

Bezpečná powerbanka EMOS Alpha 5 s veľkou kapacitou

O zabezpečenie vašej elektroniky sa stará až 6 bezpečnostných funkcií. Tieto prvky zabraňujú prebitiu a ďalším nechceným situáciám, ktoré výrazne znižujú životnosť vášho zariadenia. S powerbankou Emos Alpha 5 môžete nabíjať bez obáv.

Nabíjajte elektroniku i powerbanku súčasne

Inteligentná powerbanka EMOS Alpha 5 disponuje funkciou passthrough. Táto funkcia sa postará o to, že budete môcť z jednej zásuvky súčasne nabiť elektroniku, ktorá je k powerbanke pripojená, ale aj powerbanku samotnú.

Začatie a ukončenie nabíjania powerbanky EMOS Alpha 5 prebieha automaticky

Pripojte powerbanku EMOS do siete a pridajte zariadenie, ktoré si želáte nabiť. O zvyšok sa už postará powerbanka, môžete sa teda bez problémov venovať iným veciam.

LED kontrolky oznamujú mieru nabitia

Powerbanka EMOS Alpha 5 je vybavená bielymi LED kontrolkami, ktoré zobrazujú, v akej fáze sa nabíjanie momentálne nachádza. Tieto LED kontrolky vás spoľahlivo informujú aj o úrovni nabitia powerbanky a vy tak jednoducho spoznáte, ako na tom powerbanka EMOS Alpha 5 je.

Nemyslite na zbytočnosti

Či už sa rozhodnete vyraziť samostatne, so svojimi príbuznými, či priateľmi, zabávajte sa a nenechajte sa ničím ovplyvňovať. Ak vyrazíte na výlet do prírody, do mesta, alebo napríklad k vode, powerbanka EMOS Alpha 5 vám vždy zaručí, že zostanete v kontakte so svojím okolím. Zabudnite na vybitú batériu a zverte svoju elektroniku powerbanke Emos, ktorá vám pomôže v každej situácii.

Skutočná kapacita powerbanky EMOS Alpha 5

Na rozdiel od väčšiny podobných zariadení, ktorých kapacita je uvádzaná len ako teoretická, má powerbanka EMOS Alpha 5 uvádzanú skutočnú kapacitu. Môžete teda presne zistiť, na koľko nabití vášho zariadenia vám powerbanka skutočne vystačí. U powerbánk je kapacita ovplyvnená stratami, ktoré vznikajú pri prenose energie, takže vám powerbanka v skutočnosti dodá len 2/3 kapacity. V priložených tabuľkách môžete dohľadať niektoré príklady, ktoré znázorňujú, koľkokrát skutočne nabije powerbanka EMOS Alpha 5 váš mobilný telefón.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Výška
92 mm (9,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
15 mm (1,5 cm) Hotovo!
Kapacita
5 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Výška
92 mm (9,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
15 mm (1,5 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
5 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Kábel
Micro USB Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Vstupy

Vstup
Micro USB Hotovo!
Max. vstupný prúd
2 A Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
118 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hi, When I am trying to charge the power bank nothing happens. The lights are not blinking. I think the cable cannot be inserted properly in the charging port. When I try the same cable for charging my phone from the power bank it works, but I think once the power bank is empty I am not going to be able to charge it.

Zdravím, chcem sa opýtať, nedávno som ju zakúpil, a keď ju nabíjam tak svieti vždy 2,5 diódy, respektíve 2 svietia a 1 bliká, a nechal som ju nabíjať dlhšie ale nič sa nezmenilo, ako teda zistím že je na 100% nabitá ? Ďakujem za odpoved

Dobrý den. Chci se zeptat jestli je možné trvalé napájení z této powerbanky? Chci jí použít na napájení křesla Genesis Trit 600 RGB a to má hrozně malý odběr. Zkoušel jsem již Xiaomi Mi Power Bank 2S 5000 mAh, ale ta se po cca 6 vteřinách vypne, protože je odběr příliš malý.

Diskusia a poradňa k EMOS Alpha 5, 5000 mAh, čierna + kábel USB-C
Príslušenstvo pre EMOS Alpha 5, 5000 mAh, čierna + kábel USB-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Alpha 5, 5000 mAh, černá + kabel USB-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS Alpha 5, 5000 mAh, schwarz + USB-C-Kabel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS Alpha 5, 5000 mAh, schwarz + USB-C-Kabel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS Alpha 5, 5000 mAh, fekete + USB-C kábel.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií