AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi, set 2 ks

Zobraziť katalóg
Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi, set 2 ks
Reproduktor - multiroom HiFi systém 2.1 s výkonom 60W RMS, LED podsvietenie, ovládanie pomocou tabletu alebo smartphonu, WiFi, Bluetooth, Airplay, DLNA, USB, 3.5mm jack, prehrávanie MP3 z SD a USB (až do 64GB), podpora Android/iOS/Windows
Kód:  JV318fset Produktové číslo:  427932 Stránky výrobcu
Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi, set 2 ks Predaj skončil

Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi, set 2 ks

Užite si dokonalý zvuk

Prémiový zvukový systém v podobe veže si vás získa enormným výkonom a kvalitným podaním zvuku pri všetkých úrovniach hlasitosti. Konfigurácia 2.1 v drevenej skrini má aj burácavý subwoofer, a tak podá kvalitnú reprodukciu aj cez primerané rozmery veže, čím sa hodí nielen do obývačky, ale aj do menších izieb, kde nezaberie príliš podlahového priestoru. Výstupný výkon 60 W RMS bohato naplní miestnosť zvukom.


Hudba odkiaľkoľvek

Pre počúvanie hudby sa ponúka konektor USB pre flashky, SD slot pre pamäťové karty alebo univerzálne rozhranie Bluetooth. Spárujte telefón alebo tablet a počúvajte hudbu bezdrôtovo cez Bluetooth 4.0 alebo WiFi s používanými protokolmi DLNA a AirPlay. Všetko ostatné pojme štandardný analógový audio vstup (3,5 mm jack), takže prehráte napríklad aj hudbu z vreckového MP3 prehrávača alebo akéhokoľvek iného zariadenia so slúchadlovým výstupom.


Systém Multiroom

Multiroom prináša doposiaľ najjednoduchší spôsob, ako ozvučiť celú domácnosť. V každej časti vášho obydlia môže hrať rovnaká hudba alebo v každej miestnosti iná. Vďaka aplikácii (zdarma) budete mať kompletnú kontrolu nad ovládaním z vášho mobilu. Pomocou WiFi zdieľa hudbu medzi všetkými Multiroom zariadeniami v dosahu vašej siete.

A AKO TO FUNGUJE?

1. Stiahnite Energy Multiroom WiFi aplikáciu pre iOS alebo Android .

2. Prepojte svoj smartphone a Energy Multiroom aplikáciu k rovnakej WiFi sieti.

3. Užite si počúvanie hudby.


Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný vežový audio systém, set 2 kusov
  • Kvalitné podanie celého pásma (reproduktory 2.1)
  • Vysoká hlasitosť napriek rozmerom (60 W)
  • Prehráva MP3 z SD/SDHC/MMC karty alebo USB pamätí s kapacitou až 64 GB
  • Počúvanie hudby bezdrôtovo cez Bluetooth alebo WiFi (DLNA, AirPlay)
  • 3,5mm audio vstup pre počúvanie hudby s akýmkoľvek prehrávačom
  • Multiroom cez WiFi sa jednoduchým spravovaním cez mobilnú aplikáciu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu koupit dva kusy a propojit je mezi sebou - ideálně kabelem? Potřebuji je umístit na pravou a levou stranu televize a poslouchat stereo.

Chtěl bych je připojit oba k windows PC. Půjde to přes bluetooth nebo wifi dongle abych se nemusel odpojovat od LAN? A chtěl bych oba reproduktory v jedné místnosti jako stereo. Je to možné?

Dobry den, je mozne tieto reproduktory pripojit/synchronizovat aj s TV alebo domacemu kinu bezdrotovo?

Diskusia a poradňa k Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi, set 2 ks
Príslušenstvo pre Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi, set 2 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi, set 2 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi, set 2 ks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi, set 2 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Energia Rendszer Multiroom Torony Wi-Fi, set 2db.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií