PET AD homeoffice

Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk

Zobraziť katalóg
Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk
Bluetooth reproduktor – 5W, frekvenčný rozsah 50Hz – 18kHz, Bluetooth 4.1, WiFi, hlasové ovládanie Alexa, 1× AUX vstup, ovládanie cez mobilnú aplikáciu, Multiroom, Spotify, TuneIn, AirPlay, DLNA streamovanie, výdrž až 6 hodín
Kód:  GK446s1 Produktové číslo:  446605
Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk Predaj skončil

Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk

Bluetooth reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk vám ponúkne výdatné hĺbky rovnako ako jemné výšky, ktoré nadchnú každého milovníka hudby. A to všetko absolútne bez potreby jediného kábla! Všetko totiž hravo zvládne technológia bezdrôtového spojenia Bluetooth umožňujúca prijímať zvuk z telefónu či tabletu s touto technológiou. Bluetooth reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk je pripravený na frekvencie od 50 Hz do 18 000 Hz. Výkon 5 W zaručí dostačujúcu hlasitosť v bežnej miestnosti. Batéria zabudovaná vnútri Bluetooth reproduktora obsahuje kapacitu 2 200 mAh, a preto dokáže fungovať takmer 6 h. 

Hlavné novinky Bluetooth reproduktora Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk 

  • Podpora bezdrôtového prenosu zvuku cez WiFi a Bluetooth 
  • Vstavaný mikrofón zjednoduší prijímanie prichádzajúcich hovorov 
  • Ďalšie pripojenie pomocou 3,5 mm Jack 
  • Kapacita batérie je pripravená až na 6 h
  • Prehrá akékoľvek frekvencie v pásme 50 Hz až 18 000 Hz 
  • Celkový výkon: 5 W 
  • Rozmery (š × v × h): 85 mm × 145 mm × 85 mm 
  • Hmotnosť: 418 g 

Bluetooth reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk prináša spoľahlivý zvuk bez drôtov 

Integrovaný mikrofón takisto dovolí používať Bluetooth reproduktor ako hands-free. Bluetooth reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk možno pripojiť aj  pomocou obvyklého 3,5 mm Jack konektora. A na úplný záver nezabudnime na štýlový dizajn, ktorý neurobí hanbu žiadnemu interiéru. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií