MS hokej Aplikace

Epilátory na tvár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Dámske
(60)
Pánske
(4)
Funkcie
Epilácia namokro
(5)
Kefky na čistenie tváre
(6)
Umývateľná hlavica
(11)
Chladenie
(4)
Výkyvná hlavica
(4)
Počet nadstavcov
1
6
-
Počet hlavíc
1
5
-
Obsah balenia
Štetček na čistenie
(12)
Puzdro/taštička
(42)
Ochranný kryt
(3)
Zastrihávací nadstavec
(9)
Masážny nadstavec
(8)
Počet pinziet
0
40
-
Počet zábleskov
6
990 000
-
Počet rýchlostí
1
10
-
Počet režimov
2
10
-
Farba
Biela
(48)
Bronzová
(1)
Čierna
(4)
Fialová
(3)
Champagne
(1)
Ružová
(5)
Ružovozlatá
(5)
Sivá
(2)
Zlatá
(5)
Napájanie
Elektrická sieť
(41)
Akumulátor
(14)
Batéria
(9)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

PREHRAŤ VIDEO

Ako vybrať epilátor

Ako vybrať epilátor

Nechajte sa rozmaznávať. Laserový epilátor na tvár vám uľahčí prácu so starostlivosťou o pleť. Zbavte sa nechcených chĺpkov na svojej tvári a starajte sa o svoju pleť na tej najvyššej úrovni. Bez obáv z porezania odstraňujte chĺpky jemne a rýchlo. Radi vám pomôžeme s výberom toho pravého epilátora práve pre vás.

Pokračovať

Nie je epilátor ako epilátor – čo musíte vedieť, než si zaobstaráte epilátor na tvár

Epilátor na tvár sa odlišuje hlavne veľkosťou hlavy. Keďže je starostlivosť o tvár veľmi dôležitá, vyrába sa v menšej veľkosti ako klasické epilátory na tvár a dokáže tak zachytiť aj malé chĺpky. Vďaka tomu odstránite nevhodné chĺpky v oblasti nosa, brady alebo dokonale upravíte svoje obočie.

Epilátor na tvár a jeho výhody

  • Epilátor na tvár pre ženy je bezkonkurenčne tým najmobilnejším epilátorom. Ľahko sa zmestí aj do vašej malej kabelky.
  • Všimli ste si nevhodných chĺpkov napríklad v práci? Nie je problém. Tvárový epilátor vám pomôže kdekoľvek a kedykoľvek.
  • Ak si nechcete upravovať tvár obdeň, určite oceníte epilátor na tvár aj ako úsporu času.
  • Epilátor na tvár odstráni bez problémov krátke aj dlhé chĺpky. Či už ide o bradu, obočie alebo krk.
  • Tvárový epilátor je špeciálne vyvinutý na starostlivosť o tvár, a preto je šetrný a účinný zároveň.

i

Depilátor, alebo epilátor na tvár?

Epilátor na tvár vás iba oholí, ale neodstráni korienky chĺpkov. Naopak tvárový epilátor má dlhodobejší efekt a pri používaní masážnych nadstavcov predídete zarastaniu chĺpkov. Depilácia je síce bezbolestná, ale rozhodne nie tak efektívna.

4 funkcie, ktoré môže mať aj váš tvárový epilátor

Už teraz sa určite nemôžete dočkať dokonale hladkej pokožky. Uľahčite si epiláciu a vyberte taký tvárový epilátor, ktorý má aj funkcie navyše. Máme tu pre vás 4 tipy, ktoré vám spríjemnia starostlivosť o tvár.

  1. Vodoodolnosť umožňuje používať epilátor na tvár aj v sprche.
  2. Dva smery otáčania sa hodia, ak na niektorom mieste rastú chĺpky aj v inom smere.
  3. Časovač ošetrenia vám uľahčí epiláciu. Pri nastavení 20 s vám po vypršaní času začne prístroj pulzovať.
  4. Cestovný zámok je veľmi užitočný, pokiaľ beriete epilátor na tvár so sebou na cesty.

Používame epilátor na tvár alebo odstraňovač chĺpkov a čistič pleti v jednom

Dve procedúry s jedným prístrojom – to vám umožní epilátor na tvár s nadstavcami na čistenie a starostlivosť o pleť. Epilátor presne odstráni chĺpky na tvári a vďaka vymeniteľným nadstavcom na tvár môžete čistiť póry do hĺbky a odstraňovať odumreté kožné bunky.

Jemným obrusovaním pleti pomocou kefiek podporíte jej omladenie, a to až 6× účinnejšie, než keby ste starostlivosť o pleť vykonávali ručne.

S ktorými nadstavcami na starostlivosť o pleť zaobstaráte tvárový epilátor?

Niektoré tvárové epilátory sa predávajú v setoch aj s nadstavcami na starostlivosť o pleť, medzi ktorými si vyberú aj majiteľky citlivej pokožky. Prečítajte si, s akými nadstavcami môžete epilátor na tvár zaobstarať.

  • Čistiaca kefka jemne odstráni make-up a obnovuje prirodzenú krásu pleti. Je ideálna na každodenný peeling, ktorý vyhladí vašu pokožku a pripraví ju na aplikáciu krému.
  • Extra jemná kefka je špeciálne navrhnutá na citlivú pleť. Vďaka štruktúre štetiniek sa nemusíte báť podráždenia. Kefka má jemnejšie, hustejšie a dlhšie štetinky na ešte jemnejší pocit z ošetrenia.
  • Peelingová kefka sa postará o prirodzene žiarivú pleť. Vďaka svojim štetinkám ju vyčistí a odstráni odumreté kožné bunky. V strede kefky sú štetinky kratšie, aby sa peelingový krém udržal vnútri.
  • Nadstavec na revitalizáciu pokožky je silikónový nadstavec s jemnými výstupkami. Už po troch ošetreniach spoznáte rozdiel. Pokožka bude krásne jemná a získa späť mladistvý vzhľad.
  • Hubkový aplikátor vám uľahčí nanášanie make-upu alebo krému. Pre ešte dokonalejší vzhľad naneste make-up na hubku a užite si ten príjemný pocit ráno aj večer.
  • Masážna hlavica umožňuje dokonalú a príjemnú masáž. Pleť tváre sa prekrví a bude mať prirodzený odtieň. Pri použití po epilácii upokojí podráždenie pokožky. Naopak pred epiláciou pokožku uvoľní.
  • Mikrovibračná hlava je ideálna na aplikáciu krémov a sér. Sami si môžete nastaviť intenzitu poklepávania. Tento nadstavec je inšpirovaný japonskými praktikami starostlivosti o pleť.

i

V sete môžete objaviť napríklad aj dobíjaciu stanicu alebo čistiacu kefku. Samozrejme komplet väčšinou obsahuje aj krásnu taštičku a kryty na nadstavce. Je možné zakúpiť aj samostatné nadstavce, ktoré nájdete v príslušenstve k epilátorom.

Epilátor na tvár a 3 spôsoby napájania

Elektrický epilátor na tvár pre ženy môže mať napájanie riešené hneď tromi spôsobmi. Niektoré modely majú aj kontrolku nabitia, vďaka ktorej vždy spoznáte, kedy je potrebné prístroj nabiť a zachrániť ho pred úplným vybitím.

  1. Akumulátor majú epilátory vyšších tried. Ak cestujete a chcete si svoj epilátor na tvár brať so sebou, určite je pre vás tou najlepšou voľbou do kufra aj do kabelky.
  2. Dobíjacia stanica sa hodí najviac na doma. Vždy do nej strojček odložíte a už nemusíte myslieť na to, či je elektrická pinzeta na tvár nabitá. Poslúži aj ako skvelý dizajnový doplnok.
  3. Batéria uľahčí používanie epilátora na cestách. Pokiaľ zvolíte tento variant, odporúčame zaobstarať si aj dobíjaciu batériu. Elektrický tvárový epilátor poháňaný pomocou batérií patrí medzi menej nákladné.

Zaujíma vás spokojnosť zákazníkov s jednotlivými epilátormi na tvár? Recenzie hovoria za všetko.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
60 položiek
5,0
BEU-IPL8500
IPL epilátor – na tvár, nohy, chrbát a telo, dámsky, UV filter a snímač odtieňa pokožky, akumulátorové napájanie, biela farba
396,26 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: BEUIP850
3,0
Hyundai PL209
IPL epilátor – na tvár, nohy, chrbát a telo, dámsky, UV filter, elektrické napájanie, 1 nadstavec, 1 hlavica, napájací adaptér súčasťou balenia, biela farba
79,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: HYUEP418
Beautifly My Blade
Epilátor – klasický, na tvár, intímne partie a telo, dámsky, epilácia namokro a umývateľná hlavica, akumulátorové napájanie, 2 nadstavce, 4 hlavice, zastrihávací nadstavec, holiaca hlavica a napájací adaptér súčasťou balenia, biela a zlatá farba
Novinka
45,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: BEAepi93
Beautifly B-Beauty
Epilátor – klasický, na tvár, intímne partie a telo, dámsky, kefky na čistenie tváre, umývateľná hlavica a LCD displej, akumulátorové napájanie, 5 nadstavcov, 5 hlavíc, štetček na čistenie, puzdro/taštička a holiaca hlavica súčasťou balenia, champagne a zlatá farba
50,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: BEAepi21
3,3
Proficare IPL 3024
IPL epilátor – na tvár, nohy, chrbát a telo, dámsky, osvetlenie a UV filter, elektrické napájanie, napájací adaptér súčasťou balenia, biela a ružová farba
Super cena
66,97 € Ušetríte 2,53 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PROEP400
5,0
BEURER IPL 10000+
IPL epilátor – na tvár, nohy, intímne partie a telo, dámsky, snímač odtieňa pokožky, elektrické napájanie, biela farba
460,98 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BEU110b2
4,7 17×
BRAUN Silk épil 3-3270 SoftPerfection MILO
Epilátor – klasický, na tvár, nohy, intímne partie a telo, dámsky, osvetlenie, elektrické napájanie, 1 nadstavec, 1 hlavica, štetček na čistenie, zastrihávací nadstavec, masážny nadstavec, holiaca hlavica a napájací adaptér súčasťou balenia, biela a fialová farba
39,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: EAT2002f
4,7 17×
BRAUN Silk épil 3-3270 SoftPerfection MILO
Epilátor – klasický, na tvár, nohy, intímne partie a telo, dámsky, osvetlenie, elektrické napájanie, 1 nadstavec, 1 hlavica, štetček na čistenie, zastrihávací nadstavec, masážny nadstavec, holiaca hlavica a napájací adaptér súčasťou balenia, biela a fialová farba
39,90 €
Zánovné
Objednávací kód: EAT2002f
3,0
Silk'n EpiTweez
Epilátor – klasický, na tvár, nohy, intímne partie a telo, dámsky, akumulátorové napájanie, 1 hlavica, štetček na čistenie, ochranný kryt, holiaca hlavica a napájací adaptér súčasťou balenia, biela farba
43,44 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SILEP730
Silk'n 7
IPL epilátor – hpl, na tvár, nohy, intímne partie, chrbát a telo, unisex, výkyvná hlavica a snímač odtieňa pokožky, elektrické napájanie, 3 nadstavce, 3 hlavice, puzdro/taštička a napájací adaptér súčasťou balenia, čierna farba
521,72 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MBaaa0948
Silk'n Infinity Prestige
IPL epilátor – hpl, na tvár, nohy, intímne partie, chrbát a telo, dámsky, snímač odtieňa pokožky, elektrické napájanie, 1 nadstavec, 1 hlavica, puzdro/taštička a napájací adaptér súčasťou balenia, biela farba
474,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MBaaa0947
Silk'n Jewel Luxx
IPL epilátor – hpl, na tvár, nohy, intímne partie, chrbát a telo, dámsky, snímač odtieňa pokožky, elektrické napájanie, puzdro/taštička a napájací adaptér súčasťou balenia, biela farba
217,36 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SILEP037

Epilátory na tvár

V kategórii Epilátory na tvár máme práve teraz na Alza.sk celkom 60 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné epilátory na tvár Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie epilátory na tvár Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie epilátory na tvár Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii epilátory na tvár recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií