Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Epson WorkForce DS-30

Zobraziť katalóg
Epson WorkForce DS-30
3,9 6 hodnotení
Skener – 600dpi, prenosný, USB 2.0, cestovné puzdro, A4, A5, A6, A8, B5, vizitky, plastové karty
Kód:  PE990b11 Produktové číslo:  B11B206301 Stránky výrobcu

Epson WorkForce DS-30

Mobilná digitalizácia dokumentov

Mobilný kancelársky skener Epson WorkForce DS-30 sa radí medzi najmenšie skenery na trhu, vďaka čomu je ideálny pre užívateľov, ktorí často cestujú a požadujú rýchlu a efektívnu správu dokumentov vo formáte A4. Zariadenie umožní ľahkú a rýchlu digitalizáciu papierových dokumentov, vizitiek či podpísaných formulárov.


Kľúčové vlastnosti mobilného skenera WorkForce DS-30

  • Malé rozmery a nízka hmotnosť 325 g
  • Napájanie prostredníctvom USB 2.0
  • Intuitívne užívateľské rozhranie
  • Pokročilý softvér: EpsonScan, Abbyy Fine Reader OCR
  • Správa dokumentov pomocou aplikácie Epson Document Capture Pro
  • Praktické cestovné puzdro

Intuitívne užívateľské rozhranie

Skener sa pripája ku počítaču či notebooku prostredníctvom štandardného rozhrania USB 2.0, ktoré poslúži na prenos dát a napájanie skenera. Ovládanie zariadenia je veľmi jednoduché a prácu so skenerom zvládne aj úplný začiatočník. Navyše dostanete praktickú tašku pre pohodlné a bezpečné prenášanie skenera.


Bohaté programové vybavenie

Ku skeneru dostanete balíček softvérového vybavenia. Aplikácia EpsonScan ponúka širokú škálu funkcií, vrátane tvorby editovateľných PDF súborov, zabezpečenia súboru PDF, vynechanie farieb RGB, automatickej rotácie či odstránenia dierovania. K dispozícii je tiež softvér Abbyy FineReader s funkciou optického rozpoznávania znakov (OCR) a aplikácia Presto! BizCard 5 na správu vizitiek.


Pokročilá správa dokumentov

Na stránkach spoločnosti Epson je na stiahnutie aplikácia Document Capture Pro, ktorá umožní integráciu zariadení do firemných pracovných procesov. Vďaka tomu môžete priamo skenovať do cloudových úložísk, e-mailu, alebo do aplikácie SharePoint. Aplikácia ponúka aj množstvo ďalších funkcií na spracovanie obrazu, ako je napr. rozpoznávanie čiarového kódu či zónové rozpoznávanie technológiou OCR.


Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, umí tento scanner pracovat i na napájení ze sítě nebo jen na baterii? Děkuji

Diskusia a poradňa k Epson WorkForce DS-30
Príslušenstvo pre Epson WorkForce DS-30
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce DS-30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Workforce DS-30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Workforce DS-30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson WorkForce DS-30.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií