AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

ETA 7865 90020 Mariner

Zobraziť katalóg
ETA 7865 90020 Mariner
4,5 6 hodnotení
Viacúčelový vysávač – 1500W, vrecko 5l, nádrž na čistiaci roztok 4l, odpadová nádoba 8l, hlučnosť 80dB, univerzálna podlahová hubica, nadstavec na tvrdé podlahy, turbokefa, hubica na umývanie okien, štrbinová a vankúšová hubica, šampónovacia hubica
Kód:  EAD1009e Produktové číslo:  ETA786590020 Stránky výrobcu

ETA 7865 90020 Mariner

Tento elegantný špecialista v červenom dizajne si poradí aj s riadne znečisteným kobercom. Vysaje a vyčistí váš koberec, tak že bude vyzerať ako nový. Ide o prevedenie 3 v 1, takže okrem hĺbkového čistenia a prepierania kobercov hravo zvláda suché aj mokré vysávanie. Je tak vhodný pre domáce využitie, ale nestratí sa ani pri práci v menšej firme. Naviac je tak tichý, že ho môžete používať aj pri plnej prevádzke, bez toho aby ste rušili svoje okolie

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký sací výkon
  • Suché a mokré vysávanie
  • Nízka hlučnosť
  • Veľká odpadová nádoba
  • Integrované čerpadlo umožňujúce účinné dávkovanie čistiaceho roztoku
  • Elektronická regulácia
  • Bezpečnostný plavák zabráni preplneniu odpadovej nádoby
  • Bezpečnostná tepelná poistka čerpadla
  • Ochrana proti prehriatiu motora

Veľký výkon a mnoho príslušenstva

Jeho sací výkon je jedným z najvyšších v danej kategórii a celkový výkon dosahuje až 1 500 W, čo zajiťuje dokonalé vysatie všetkého prachu, dokonca aj vody. Výkon je možné navyše elektronicky regulovať, vždy si tak nastavíte potrebnú silu sania. Výbava zahŕňa veľké prachové vrecko s objemom 5 l, odpadovú nádobu s objemom 8 l a nádrž na čistiaci prostriedok. Pri plnení čistiaceho prostriedku nie je nutné demontovať vysávač. Nechýba ani nevyhnutný niekoľkonásobný filtračný systém.

Dĺžka prívodného kábla je 8 m a celkový akčný rádius je 11 m. Kábel je možné navinúť na integrovaný držiak, takže vám nijako neprekáža pri prenášaní. Spodná strana vysávača je osadená piatimi pojazdovými kolieskami, ktoré zaisťujú stabilitu a umožňujú pohyb všetkými smermi. Všetko pripájané príslušenstvo má priemer 35 mm. Spríjemnite si upratovanie s viacúčelovým vysávačom od spoločnosti ETA.

Príslušenstvo:

  • Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou
  • Nsd
  • Nadstavec na tvrdé podlahy, umožňuje vysávanie tvrdých podláh ako sú parkety, plávajúce podlahy, dlažba, lino, zabraňuje poškrabaniu
  • Turbokefa pre efektívnejšie vysávanie kobercov, účinne pozbiera vlasy i zvieraciu srsť
  • Sacie rúrky (kovové dvojdielne)
  • Vankúšová hubica - šetrne vysaje mäkké textilné povrchy, ako je čalúnenie či vankúše
  • Štrbinová hubica - je vhodná pre vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach (napr. v rebrách radiátorov, za nábytkom atď.)
  • Kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (na nábytku, stenách či obrazoch)
  • Veľká a malá šampónovacia hubica
  • Hubica na umývanie okien
  • Stierka

Za kvalitou si stojí!

Spoločnosť ETA vám prináša predĺženú záruku na motor v dĺžke trvania päť rokov. Získavate týmto benefit v podobe istoty, že v prípade poruchy vám bude výrobok opravený nad rámec zákonnej dvojročnej záruky. Predĺženú záruku je potrebné si registrovať na stránkach Ety.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Na okná, Na vodu, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
43 cm Hotovo!
Výška
56 cm Hotovo!
Hĺbka
42 cm Hotovo!
Hmotnosť
14 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Červená Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o informaci jaká je záruka na vysavač? Eta dává na jejich stránkách 5let. Děkuji

Dobrý den, včera odpoledne nám byl dodán vysavač ETA 7865 90020 MARINER, který jsme si objednali. Všechno bylo v pořádku, jen hadička na mokré čištění byla mokrá a kapala z ní voda. Můžete mi vysvětlit, z jakého důvodu, nebo jí při balení vysavače někdo vyměnil?

K čemu slouží integrované čerpadlo? U jiných vysavačů nebylo napsáno.

Dobrý deň, aký vysávač by ste mi odporučili na čistenie koberca do predajne, cca 60 m2, na mokré čistenie, približne raz za 2 týždne. Za odpoveď ďakujem. -- Miroslav Štofaňák

Diskusia a poradňa k ETA 7865 90020 Mariner
Príslušenstvo pre ETA 7865 90020 Mariner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 7865 90020 Mariner. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 7865 90020 Mariner.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií