AD homeoffice AD homeoffice

Súprava ETA keramických nožov

Zobraziť katalóg
Súprava ETA keramických nožov
4,2 7 hodnotení
Sada nožov 5ks keramických nožov
Kód:  XX602x1 Produktové číslo:  Etasetkernoze5 Stránky výrobcu
Súprava ETA keramických nožov Predaj skončil

Súprava ETA keramických nožov

Získajte unikátny súbor 5 keramických nožov od českého výrobcu ETA. Kvalitné keramické nože majú čepel, ktorý je oveľa odolnejší ako konvenčné čepele, takže nemusíte zaostriť na niekoľko rokov. Navyše nože neovplyvňujú chuť, vôňu alebo kvalitu potravín. Na rozdiel od kovových nožov, necítia v ovocí a neznižujú obsah vitamínov . Keramická čepeľ tiež nepodlieha korózii. V súprave nájdete šéfkuchársky nôž, dva nože rovnakej dĺžky a dva menšie nože na krájanie alebo nakrájanie drobného ovocia a zeleniny, ale budú tiež slúžiť na prípravu bylinných zmesí.

Parametre a špecifikácie:

Súprava obsahuje:
1 x kuchársky nôž, dĺžka čepele: 15 cm
1 x nôž, dĺžka čepele: 13 cm
1 x nôž, dĺžka čepele: 13 cm
1 x nôž, dĺžka čepele: 10 cm
1 x nôž, dĺžka čepele: 7,6 cm

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA sada keramických nožů. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA kerámia kések.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií