AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

EVELINE Cosmetics Volume Push Up 24kGold 250 ml

Zobraziť katalóg
EVELINE Cosmetics Volume Push Up 24kGold 250 ml
5 1 hodnotení
Telové sérum – na poprsie, spevňuje a modeluje, konzistencia telového balzamu - 24,76 €/1 l
Kód:  TM379 Produktové číslo:  5901761955200 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVELINE Cosmetics Volume Push Up 24kGold 250 ml Predaj skončil

EVELINE Cosmetics Volume Push Up 24kGold 250 ml

Luxusné liftingové sérum na poprsie EVELINE Cosmetics Volume Push Up 24kGold bolo vyvinuté v spolupráci s americkými špecialistami pre perfektný push-up efekt vášho poprsia, účinné spevnenie pokožky a podporu obnovy kolagénu. Skvele vymodeluje vaše poprsie bez invazívneho zásahu! Sérum s vysoko aktívnymi látkami totiž skvele spevňuje a pozdvihuje poprsie a dodáva mu krásne zaoblený tvar. Sérum obsahuje mikročiastočky čistého 24-karátového zlata, ktoré stimuluje syntézu kolagénu a zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky, prírodnú zložku Volufiline, ktorá preniká do pokožky, doplňuje nedostatky v štruktúre pokožky a tým zlepšuje jej pružnosť a novú generáciu peptidov Matrixyl 3000, ktorá pozitívne stimuluje kožné bunky. Pri dlhodobom používaní sérum EVELINE zaručí pozdvihnutie, spevnenie a zaoblenie vašich pŕs. Doprajte si krásne vytvarované poprsie a vychutnávajte si novo nadobudnuté sebavedomie!

Kľúčové vlastnosti luxusného liftingového séra na poprsie EVELINE Cosmetics Volume Push Up 24kGold 250 ml

  • Inovatívne zloženie bolo vyvinuté v USA
  • Sérum obsahuje mikročiastočky 24-karátového zlata, ktoré sa postarajú o zlepšenie pevnosti a pružnosti vašej pokožky, aktívne komplexy pôsobiace ako kolagénový stimulátor a BioExtrakt z afrického stromu
  • Príjemná a ľahká parfumácia
  • Sérum na poprsie EVELINE Cosmetics Volume Push Up 24kGold má konzistenciu telového balzamu, takže jeho používanie bude ešte príjemnejšie
  • Aktívne komplexy pomáhajú modelovať vaše poprsie, pozdvihujú ho a pozitívne stimulujú kožné bunky

Aktívne látky

  • 24-karátové zlato zaručuje pozitívnu syntézu kolagénu a podporných tkanív a zvyšuje pružnosť a pevnosť pokožky. 
  • Matrixyl 3000 je nová generácia peptidov, ktorá pozitívne stimuluje kožné bunky a spevňuje pokožku.
  • Prírodná zložka Volufiline preniká do pokožky, doplňuje nedostatky v štruktúre kože a zabraňuje tak strate elasticity.
  • Kolagén stimuluje kožné bunky a tým sa zvyšuje prirodzená produkcia kolagénových vlákien a poprsie sa spevňuje.
  • Aktívna kyselina hyaluronová posilňuje pokožku a dodáva jej pružnosť a hydratáciu.
  • Kigelia africana je BioExtrakt z afrického stromu, ktorý spevňuje a zlepšuje pružnosť pokožky.

Použitie:
Dvakrát denne jemnými krúživými pohybmi vmasírujte sérum na poprsie a dekolt. Vždy postupujte smerom zospodu nahor a masírujte než sa sérum úplne vstrebe do pokožky.

Zloženie:
Aqua (Water), Glycerín, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Glyceryl Stearate SE, Sodium Polyacrylate, Pullulan, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Collagen amino Acids, Hydrolyzed Silk Extract, Kigelia Africana Leaf Extract, Anemarrhena Asphodeloides Root Palmitoyl Tetrapeptide -7, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Gold, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Metylparabén, Butylparabén, Ethylparabén, Propylparabén, DMDM Hydantoín, Ethylhexylglycerin, ptassium Sorbate, Hydrogenated Polyisobutene, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Sodium Lactate, Disodium EDTA, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 77820

Parametre a špecifikácia

Objem
250 ml Hotovo!
Účinok
Spevnenie pokožky Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Spevnenie pokožky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVELINE Cosmetics Volume Push Up 24kGold 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE Cosmetics Volume Push Up 24kGold 250 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií