AD homeoffice AD homeoffice

EVGA DG-85 Gaming Case

Zobraziť katalóg
EVGA DG-85 Gaming Case
PC skrinka full-tower, ATX, 2x 3.5 / 2.5", 2x 2.5", USB 3.0, priehľadná bočnica
Kód:  EV390b2d Produktové číslo:  100-E1-1000-K0
EVGA DG-85 Gaming Case Predaj skončil

EVGA DG-85 Gaming Case

Zostaviť si herný počítač "na mieru". K tomuto rozhodnutiu sa prepracuje každý hráč, ktorý sa svojej záľube venuje naozaj naplno. Pre tento účel sa výborne hodí počítačová skriňa EVGA DG-85, ktorá umožňuje použiť najmodernejšie komponenty a vykonávať aj ďalšie rozšírenia. Počíta s vysokým výkonom herného počítača a je pre neho navrhnutá. Výkonné ventilátory s priemerom 140 alebo 120 mm môžeme umiestniť na pravú aj ľavú stranu (po 3), prípadne aj ďalšie dva hore. Vďaka dostatočnému počtu voľných slotov umiestnime aj štyri HDD či SSD. Podpora základných dosiek typu mITX, mATX, ATX alebo E-ATX je samozrejmosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Priehľadné bočné panely
  • Moderný dizajn a jednoduchý prístup
  • Ovládacie prvky na bočnej strane, konektory aj zhora
  • Možno použiť až 8 výkonných ventilátorov
  • Konektory USB 2.0, USB 3.0 aj HDMI
  • Dokonale riešený priechod chladiaceho vzduchu

Zvýšenie výkonu je pre hráča veľmi dôležité

Skriňa je opatrená nielen vypínačom a tlačidlom pre okamžitý reštart. K dispozícii je aj funkcia K-Boost, ktorá nám umožní zvýšiť v prípade potreby výkon procesora aj grafickej karty herného PC, čo iste každý hráč ocení. Priehľadné bočnice sú elegantné a súčasne umožňujú okamžitú optickú kontrolu počítača. V otvoroch pre ventilátory sú zabudované spoľahlivé prachové filtre. Vedenie vodičov a káblov je riešené špeciálnymi svorkami, ktoré udržia všetko na správnom mieste.

Pre herné PC je chladenie základom

Dokonale navrhnutý priechod chladiaceho vzduchu zaisťuje spoľahlivé chladenie aj pri maximálnom výkone, skriňu možno osadiť až ôsmimi ventilátormi, prachové filtre sú už pripravené. Počítačová herná skriňa EVGA DG-85k ponúka aj štyri sloty 2,5" a dva sloty 3,5". Na hornej strane nájdeme aj konektory pre pripojenie potrebných slúchadiel i mikrofónu. Postaviť si herný počítač do tejto skrine bude jednoduché a ľahké.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVGA DG-85 Gaming Case
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVGA DG-85 Gaming Case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVGA DG-85 Gaming Case. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVGA DG-85 Gaming Case. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVGA DG-85 Gaming Case.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií