Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

EVOLVEO ALARMEX - Bezdrôtové zabezpečenie majetku

Zobraziť katalóg
EVOLVEO ALARMEX - Bezdrôtové zabezpečenie majetku
3,4 12 hodnotení
Alarm bezdrôtový, s ochranou proti sabotáži - výkonný GSM modul, jednoduchá inštalácia a rozšírenie systému, poplach pri výpadku GSM signálu, poplach pri použití rušičky, aplikácia zdarma pre Android smartphone
Kód:  RY203a Produktové číslo:  ALM400 Stránky výrobcu
EVOLVEO ALARMEX - Bezdrôtové zabezpečenie majetku Predaj skončil

EVOLVEO ALARMEX - Bezdrôtové zabezpečenie majetku

Cenovo dostupné, ľahko inštalovateľné zabezpečenia pre kancelárie, domy, chaty, obchody, garáže a iné priestory. Akonáhle dôjde k narušeniu monitorovaného objektu, spustí poplach a oznámi túto udalosť SMS správou až na 5 nastavených čísel a dokáže tiež sprostredkovať hlasové volanie. Ak chcete mať prehľad o príchodoch a odchodoch, možno si nechať zaslať správu na telefón pri zakódovaní alebo odkódovaní alarmu.

Všetko bez káblov


Vďaka bezdrôtovej technológii pripojenia čidiel nemusíte ťahať žiadne káble, vŕtať pre nich diery a podobne. Pri odchode stačí systém aktivovať diaľkovým ovládačom veľkosti kľúčenky - podobne ako u centrálneho zamykania automobilu.


Ovládanie na diaľku


Cez heslom chránenú SMS možno systém tiež diaľkovo nastavovať alebo zamknúť na diaľku, keď na mieste zabudnete. S aplikáciou EVOLVEO ALARMEX možno dokonca obsluhovať systém jednoduchým zadávaním povelov priamo na displeji Android telefónu. Pri odstavení elektrického prúdu zabezpečí vstavaný akumulátor prevádzku až na 10 hodín.



Zlodeji bez šance


Systém EVOLVEO ALARMEX je vybavený pokročilou funkciou proti sabotáži, ktorá spustí poplach pri snahe o poškodení hlavnej jednotky, pohybového senzora alebo senzora. Systém dokáže tiež informovať SMS správou o poklese signálu GSM alebo spustí sirénu pri úplnom výpadku GSM signálu, čím bojuje proti narušeniu zabezpečeného objektu pri použití GSM rušičky.
 

Senzory všetkého druhu

Sada obsahuje hlavnú riadiacu jednotku, bezdrôtový PIR snímač na stráženie pohybu v miestnosti, bezdrôtový detektor otvorenia, 110dB sirénu a kovové diaľkové ovládanie. Systém sa dá rozšíriť o ďalšie pohybové PIR čidlá, dverové senzory, snímače dymu, plynu, hladiny alebo vonkajšiu sirénu a iné. Senzory možno rozdeliť do troch ochranných pásiem (zón) a do každej zóny pripojíte až 32 snímačov.


Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Pri narušení stráženej zóny hlavná jednotka spustí sirénu a začne postupne volať a písať až na 5 telefónnych čísel
Nastavenie troch ochranných pásiem (zón), do každej zóny až 32 čidiel
SOS tlačidlo na kľúčenke, aktivácia sirény a tiesňového volania/SMS privolá pomoc (napr. dieťa upozorní na nebezpečenstvo)
Diaľkové zapnutie / vypnutie alarmu
Nastavenie a konfigurácia pomocou SMS príkazov, chránené heslom
Možno použiť ľubovoľnú SIM kartu (nie je blokovaný pre jedného operátora)
Upozornenie SMS správou na výpadok napájania (vstavaný akumulátor zabezpečí prevádzku cca 10 hodín pri výpadku elektrického prúdu)
Možnosť ľahko pridávať ďalšie čidla napr. pohybové PIR čidlá, dverové senzory, snímače dymu, plynu, hladiny alebo vonkajšiu sirénu a pod.
Možnosť pripojiť drôtová čidlá

Balenie:
1x GSM alarm systém (centrálna jednotka)
1x Bezdrôtový PIR snímač pohybu s tamper ochranou (obsahuje batérie, ktoré vydržia 1 až 2 roky)
1x Bezdrôtový detektor otvorenia s tamper ochranou a integrovanou anténou (obsahuje batériu, ktorá vydrží 1 až 2 roky)
4x Kovové diaľkové ovládanie (kľúčenka) pre zapnutie a vypnutie GSM alarmu
1x Vnútorná mini siréna 110 dB
1x 230V napájací zdroj pre centrálnu jednotku
1x podrobný návod na jednoduché nastavenie a prevádzku

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO ALARMEX - Bezdrôtové zabezpečenie majetku Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO ALARMEX - Bezdrátové zabezpečení majetku. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO ALARMEX - Bezdrátové zabezpečení majetku.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií