Rapture Aplikace

EVOLVEO FastBox II

Zobraziť katalóg
EVOLVEO FastBox II
4,7 3 hodnotení
Externý box čierny, pre SATA 3.5" HDD, USB 3.0, hliník, napájací adaptér
23,05 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  GK593c4 Produktové číslo:  BN-E34U3 Stránky výrobcu

EVOLVEO FastBox II

EVOLVEO FastBox II je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Externý box pre pevné disky SATA s veľkosťou 3,5" s podporou kapacity až do 4 TB. Prenosová rýchlosť sa vďaka USB 3.0 pohybuje na úrovni 6 Gb/s, čo je zárukou rýchleho a spoľahlivého prenosu vašich dát. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s USB 2.0, ktoré je však pomalšia. Napájanie je zabezpečené pomocou dodávaného napájacieho adaptéra, navyše box má v sebe zabudované tlačidlo pre vypnutie napájania. Telo EVOLVEO FastBox II je vyrobené z hliníka a zaisťuje tak dokonalý odvod tepla aj pri maximálnom vyťažení pevného disku.

Kľúčové vlastnosti

  • Telo z hliníka
  • Podpora HDD 3,5" SATA až do kapacity 4 TB
  • Prenosová rýchlosť 5 Gb/s
  • Podpora Windows XP/Vista/Windows 7, 8, 8.1
  • Plug & play bez nutnosti inštalácie SW
  • USB 3.0
  • Rozmery: 220 × 124 × 47 mm

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakoupil jsem si rámeček, bohužel nikde není ukázáno jak se otevírá. Čili jak se rámeček otevírá? Děkuji.

Príslušenstvo pre EVOLVEO FastBox II
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií