AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

EVOLVEO Tiny 3

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Tiny 3
4,5 6 hodnotení
Externý box čierny, na SATA 2.5" HDD alebo SSD, USB 3.0, hliník, LED indikácia, vypínač
Kód:  GK593c8 Produktové číslo:  BS-U23A Stránky výrobcu

EVOLVEO Tiny 3

vypnuté
EVOLVEO Tiny 3

Mechanická odolnosť a výborný odvod tepla

Kompaktný externý box EVOLVEO Tiny 3 je určený na 2,5" SATA disky. Čierna hliníková konštrukcia garantuje nielen mechanickú odolnosť a výborný odvod tepla, ale aj elegantný štýl. Kompaktné rozmery potešia každého mobilného používateľa. Jednoduchú montáž pevného disku a automatickú inštaláciu zvládne aj úplný laik.


Vysokorýchlostné pripojenie

Na pripojenie k počítaču slúži vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0, z ktorého sa tiež disk napája, takže je ideálny aj na použitie na cestách. EVOLVEO Tiny 3 je možné pripájať za chodu počítača a u bežne používaných operačných systémov nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače. O pripojení disku informuje neoslňujúca LED dióda.

vypnuté
EVOLVEO Tiny 3

Kľúčové valstnosti

  • Celohliníková konštrukcia
  • Konektor USB 3.0
  • Vhodné pre pevné disky SATA
  • Hlavný vypínač na prednej strane
  • LED indikátor napätia
  • Plug and play a Hot swapping

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky interné disky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Máte tu chybu, tento model je pro 2,5"

Opravdu má tento box vypínač? Jaká max.výška disku?

Dobrý den, obsahuje tato krabička na disk také usb kabel? Nebo musím mít vlastní?

Diskusia a poradňa k EVOLVEO Tiny 3
Príslušenstvo pre EVOLVEO Tiny 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Tiny 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Tiny 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Tiny 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Tiny 3.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií