Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EZVIZ C3X

Zobraziť katalóg
EZVIZ C3X
5 2 hodnotení
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, 89° zorný uhol, s detekciou pohybu, postáv a rozpoznania automobilov, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, notifikácie do mobilu, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a ethernet, rozmery 72 × 72 × 150 mm (V׊×H)
Kód:  Ezvz03a Produktové číslo:  CS-CV310-C0-6B22WFR(4mm) Stránky výrobcu

EZVIZ C3X

Vonkajšia IP kamera EZVIZ C3X s detekciou pohybu aj nočným videním

Zoznámte sa s prvou komerčnou bezpečnostnou kamerou s duálnym objektívom na svete. Farebné video počas noci sa stáva realitou aj bez doplnkového osvetlenia. A všetko ešte viac uľahčujú vstavané algoritmy umelej inteligencie. Keď sa ľudia a vozidlá objavia v určených zónach, získate teraz presné upozornenie. Vďaka modelu EZVIZ C3X získate špičkovú a profesionálnu ochranu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Inteligentný duálny objektív

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Farebné nočné videnie

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Rozšírená umelá inteligencia

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Detekcia ľudí a vozidiel

EZVIZ C3X

Duálny objektív pre vysokú obrazovú kvalitu

Snímanie živých farieb sa v nastavení dvoch 2 Mpx kamier dosahuje prostredníctvom dvoch objektívov - jeden objektív zaznamenáva okolitý jas a druhý zachytáva informácie o farbách. Následne sa oba obrazy pomocou patentovaného algoritmu spoločnosti EZVIZ zlúčia a IP kamera EZVIZ C3X vytvorí obraz s bohatými detailmi a realistickými farbami.

EZVIZ C3X

IP kamera EZVIZ C3X poskytne revolučné nočné videnie

Využitie doplnkového osvetlenia na dosiahnutie farebného nočného videnia bolo skvelým nápadom - až do predstavenia modelu IP kamery EZVIZ C3X. Model C3X využíva na vykresľovanie lepšieho farebného obrazu aj za najväčšej tmy dva objektívy a dve infračervené svetlá.

1 920 × 1 080 px

Rozlíšenie kamery

89°

Zorný uhol

256 GB

Max. kapacita SD karty

EZVIZ C3X

K IP kamere EZVIZ C3X získate 24-hodinový cloud zadarmo

Pri kúpe IP kamery EZVIZ C3X získate úplne zadarmo počas celej životnosti kamery 24-hodinový cloud, do ktorého sa vám budú ukladať nasnímané záznamy.

Nahrávanie osôb a vozidiel spustené pohybom

Vďaka vstavanému modelu hlbokého učenia dokáže kamera EZVIZ C3X detegovať pohyb obrysov osôb a vozidiel v skutočnom čase. Budete tak presne upozornení, ako ste si vždy priali. Keď sa nikto nepozerá, kamera EZVIZ C3X prevezme smenu za vás.

Aktívna ochrana vášho majetku

IP kamera EZVIZ C3X vám umožní v aplikácii EZVIZ vytvoriť konkrétne zóny a ochrániť tak váš najcennejší majetok. Je na vás, či sa rozhodnete zabrániť vstupu do týchto zón osobám, vozidlám alebo obom typom objektov. V prípade detekcie objektov záujmu sa z kamery ozve hlasná siréna a zábleskové svietidlo začne rýchlo blikať, aby narušiteľa odradili. Počas zlomku sekundy dostanete oznámenie.

Hlasové výstrahy

Kamera EZVIZ C3X vám umožní zaznamenať váš hlas pre prispôsobené privítanie alebo odstrašenie. Ak napríklad niekto zaparkuje vozidlo v zakázanej oblasti, tak kamera prehrá vopred uloženú správu a nariadi vodičovi, aby zaparkoval inde.

EZVIZ C3X

Vysoká odolnosť voči počasiu

Vďaka celokovovému puzdru a krytiu IP67 vám kamera EZVIZ C3X vydrží počas dní keď prší, páli slnko, je búrka a dokonca aj počas dní, keď sneží, takže vám zaistí vytúžený pokoj počas celého roka.

EZVIZ C3X

Perfektná mobilná aplikácia

Sprievodná mobilná aplikácia EZVIZ App vám umožní kompletnú správu IP kamery vrátane rýchlych notifikácií alebo napríklad zoomovania na vybrané miesto.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, Ethernet Hotovo!
Napájanie
Do siete, PoE Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, Ethernet Hotovo!

Konektivita

Napájanie
Do siete, PoE Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu, Postáv, Rozpoznania automobilov Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!
Notifikácie
Mobilné Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Zorný uhol
89 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.265 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
256 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
72 mm Hotovo!
Výška
72 mm Hotovo!
Hĺbka
150 mm Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma tato kamera opravdu PoE. Je napsano v popisu ale neni v ptametrech. dekuji

Má kamera EZVIZ c3x kterou nabízíte skutečně do konce životnosti kamery zdarma cloud na 24 hodin? Jak to máte uvedeno na stránkách?

akú kompatibilnú najväčšiu SD kartu doporučujete?

Dobrý deň ide pozerať live view napr. na dovolenke bez potreby cloudu?

Akú 256GB SD kartu doporučujeme?

Dobrý deň, mám otázku kamera je pripojená na wifi aby som videl live stream potrebujem byť napojený na tú istú wifi alebo nie. Ak si napr.: v práci zapnem dáta alebo sa pripojím na firemné wifi bude fungovať live stream a notifikácie? Predom ďakujem za odpoveď

Nedaří se mi nastavit kameru tak, aby nahrávala neustále. Nahrává pouze při pohybu , ale jen na krátkou dobu, a po chvilce se záznam opět vypne. Dá se alespon prodloužit interval po spuštění nahrávání? Co je funkce DST - dá se zapnout v apce, ale je bez popisu. Poradí mi někdo?

Dobrý deň, chcem sa spýtať či táto kamera (ezviz c3x) v kombinacii s nahrávacím zariadením,musí byt napájaná priamo cez sieť alebo funguje napájanie aj cez Ethernet káble? Ďakujem Ševelová

na jakou vzdálenost funguje noční vidění

Dobrý den, v popisu kamery je inzerován cloud zdarma po celou životnost kamery, ale mne hned po instalaci v aplikaci upozornila hláška, že předplatné vypršelo a je se třeba přihlásit k odběru. Tato služba je po přihlášení samozřejmě zpoplatněna. Děkuji

123
Diskusia a poradňa k EZVIZ C3X
Príslušenstvo pre EZVIZ C3X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EZVIZ C3X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EZVIZ C3X.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií