PET AD homeoffice

F konektor FF 0D

Zobraziť katalóg
F konektor FF 0D
4,8 6 hodnotení
na satelitné prijímače a paraboly, na kábel RG6, Televes 2126 white alebo Televes 2155 black s gumovým krúžkom proti vlhku
Kód:  JT0901b Produktové číslo:  K08b

F konektor FF 0D

Pomocou F konektora ľahko prepojíte televízor, satelitný prijímač alebo parabolu s anténnym káblom. Tento poniklovaný konektor však disponuje niečím navyše. Je vybavený tesniacim krúžkom, ktorý zaisťuje perfektnú odolnosť voči dažďu, takže je výborným riešením na vonkajšie použitie. Je vhodný pre káble typu RG6, Televes 2126 white a Televes 2155 black.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je i vyhodnejsi baleni?

Diskusia a poradňa k F konektor FF 0D
Príslušenstvo pre F konektor FF 0D
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si F konektor FF 0D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte F-Stecker FF 0D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte F-Stecker FF 0D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: F csatlakozó FF 0D.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií