AD elektro AD elektro

FAGOR FFK-1677 A

Zobraziť katalóg
FAGOR FFK-1677 A
Chladnička bez mrazničky monoklimatická, A ++, Total NO FROST bez namrazenej technológie, Dotykový LCD display, hliníková madlá, LED osvetlenie, Veľkokapacitný zásuvka na zeleninu, Mukltifresh zásuvka na mäso a ryby, funkcia rýchle schladenie a dovolenka, Objem 360L, VxŠxH 185,5x59,5x71,2cm , Biele prevedenie, Hlučnosť 40dB.
Kód:  FAGB054 Produktové číslo:  924010164
FAGOR FFK-1677 A Predaj skončil

FAGOR FFK-1677 A

Monoklimatická chladnička FAGOR FFK-1677 A je ideálna do početných domácností, ktoré vlastní samostatný mraznička alebo ho nevyužívajú. Ponúka objemný 360litrový vnútorný priestor s maximálne využitú kapacitou a vysoko úspornú prevádzku v energetickej triede A ++. Klasické biele prevedenie s LCD displejom s dotykovým displejom osloví všetkých milovníkov štýlových domácich spotrebičov.

kľúčové vlastnosti

  • Multifresh zásuvka s teplotou okolo 0 ° C
  • 5 poličiek z tvrdeného skla
  • Interaktívny LCD displej s dotykovými tlačidlami
  • Signalizácia otvorených dverí
  • Energeticky nenáročná prevádzka (A ++)
  • Nádherný dizajn v klasickej bielej farbe

Multifresh zásuvka s nulovou zónou

Vnútorný priestor je prispôsobený tak, aby maximálne vyhovoval mnohačlenným domácnostiam, aj tým, ktoré dbajú na zdravú výživu. Ukrýva 5 výškovo nastaviteľných sklenených políc, ktoré poskytujú mimoriadnu prehlednosť a pohodlie pri ukladaní potravín. Priestoru medzi nimi je pritom toľko, že sa do chladničky pohodlne zmestia aj tie najväčšie hrnce. Špecialitou je Multifresh zásuvka s teplotou okolo 0 ° C, teda nižšou teplotou ako vo zvyšku chladničky. Určená je pre suroviny náchylnejší k čerstvosti, ako sú mäso, ryby a ďalšie lahôdkové potraviny. Uložením týchto položiek do priehradky s nulovou zónou je udržíte dlhšie čerstvé a v bezchybnom stave. Pod ňou našla miesto veľkokapacitné zásuvka na zeleninu a ovocie.

rýchle zmrazovanie

Zaujímavosťou je funkcia superchladenie, ktorá znižuje teplotu vo vnútri chladničky pri vkladaní potravín. Tým urýchľuje proces chladenia, aby nedochádzalo k nežiaducemu otepľovaniu už uložených potravín. Do normálneho režimu sa spotrebič automaticky prepne, akonáhle dosiahne požadovanú teplotu. Táto funkcia sa skvele hodí napríklad pri ukladaní veľkého nákupe alebo častého otvárania počas večierku. Vnútro chladničky rovnomerne osvetľuje LED technológia, ktorá neoslňuje a spotrebuje menej energie ako konvenčné osvetlenie. Je bezúdržbové a vydržia po celú dobu životnosti spotrebiča.

Signalizácia otvorených dverí

Alarm otvorených dverí je praktická funkcia, ktorá pomáha udržiavať optimálnu teplotu vo vnútri chladničky. Pokiaľ dvere zostanú omylom otvorené, napríklad počas večierka, chladnička vás na to upozorní. To zaisťuje efektívnu cirkuláciu vzduchu a šetrí energiu. Praktická je funkcia Dovolenka. V tomto režime sa chladnička nastaví na 15 ° C, aby sa v nej počas doby menšieho množstva potravín a menej častého používania netvorili nepríjemné pachy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FAGOR FFK-1677 A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR FFK-1677 A.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií