MS hokej MS hokej

Ferrino Meteora 5

Zobraziť katalóg
Ferrino Meteora 5
Stan rodinný, tvar: iglu s predsienkou, pre max. počet osôb: 5, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 12.8kg
Kód:  SPTferr0189 Produktové číslo:  8014044954498 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ferrino Meteora 5

V prípade, že hľadáte kvalitný a odolný stan s dostatkom priestoru, potom je pre vás stan Ferrino Meteora 5 ideálnou voľbou. Rodinný stan má predný a bočný vstup s moskytiérou, ktorá slúži na dokonalé odvetrávanie a dokonale chráni proti hmyzu. Rodinný stan Ferrion Meteora 5 má tvar iglu a je určený pre pohodlný pobyt až 5 osôb. Veľký stan ponúka aj priestrannú predsieň. Výhodou stanu je aj jeho vysoká odolnosť na svetle, voči vetru a mikroorganizmom. V rodinnom stane pre 5 osôb nájdete háčik na svietidlo, takže môžete stan dokonale osvetliť aj v noci. Na uloženie vašich osobných vecí je big stan Ferrino Meteora 5 opatrený priestrannými vnútornými vreckami. Ak vyrážate na niekoľkodňový výlet s priateľmi alebo rodinou, stan Ferrino Meteora 5 dokonale uspokojí vaše potreby a ochráni vás aj pred nepriazňou počasia.

Kľúčové vlastnosti stanu Ferrino Meteora 5

  • Tvar stanu iglu s predsienkou
  • Hmotnosť stanu Ferrino Meteora 5 - 12,8 kg
  • Vonkajší plášť stanu s termoregulačnou vrstvou
  • Rodinný stan až pre 5 osôb
  • Konštrukcia z pevného sklolaminátu
  • Priestranná predsieň stanu Ferrino Meteora 5
  • V stane háčik na lampu
  • Rodinný stan Ferrino Meteora 5 s dvoma vstupmi
  • Polyesterová podlaha s vodným stĺpcom 2 500 mm
  • Vnútorná časť stanu vyrobená z priedušného polyesteru
  • Vrecká na uloženie osobných vecí

Vysoká kvalita použitých materiálov

Stan Ferrino Meteora 5 disponuje integrovanou podlahou pod celým stanom, ktorá je vyrobená z odľahčeného polyetylénu. Rodinný stan pre 5 osôb je navyše doplnený polyesterovou podlahou, ktorá je umiestnená pod spálňou a napomáha pokojnému spánku aj v zhoršených podmienkach.

Stan Ferrino Meteora 5 má termoregulačnú vrstvu

Vonkajší plášť stanu Ferrino Meteora 5 je opatrený polyesterovým náterom a kvalitnou termoregulačnou vrstvou,  vnútorná časť stanu je vyrobená z priedušného polyesteru s vodoodpudivou úpravou. Vďaka týmto vlastnostiam poskytne stan Ferrino Meteora 5 pohodlie a udrží príjemnú teplotu aj v chladnejšom počasí.

Špičková vodoodolnosť stanu Ferrino Meteora 5

Rodinný stan Ferrino Meteora 5 je tvorený vonkajším plášťom a kvalitnou podlahou. Hodnota vodného stĺpca na plochu materiálu je 3 750 mm pri podlahe a 3 000 mm pri vonkajšom plášti. Pri meraní na spoji materiálu je táto hodnota pri podlahe 2 500 mm a pri vonkajšom plášti 2 000 mm.

Kvalitná vonkajšia konštrukcia

Vonkajšia konštrukcia stanu Ferrino Meteora 5 je tvorená 3 odolnými a kvalitne spracovanými tyčkami z pružného a pevného sklolaminátu. Táto pevná konštrukcia zaistí dokonalý komfort v každej situácii a ochranu aj v náročných poveternostných podmienkach.


Parametre a špecifikácia

Maximálny počet osôb
5 Hotovo!
Tvar
Iglu Hotovo!
Kompozícia stanu
S predsienkou Hotovo!
Špeciálne vlastnosti
Nepremokavé Hotovo!
Vodný stĺpec tropika
3 000 mm Hotovo!

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb
5 Hotovo!
Tvar
Iglu Hotovo!
Kompozícia stanu
S predsienkou Hotovo!

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Nepremokavé Hotovo!
Vodný stĺpec tropika
3 000 mm Hotovo!
Vodný stĺpec podlážky
3 750 mm Hotovo!
Materiál konštrukcie
Sklolaminát Hotovo!
Farba
Červená Hotovo!
Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!
Počet plášťov
Dvojplášťové Hotovo!
Materiál plášťa
Polyester Hotovo!
Odvetrávanie
Termoregulačná vrstva Hotovo!

Typ

Typ
Rodinný Hotovo!

Rozmery - rozbalené

Hĺbka
420 cm Hotovo!
Šírka
320 cm Hotovo!
Výška
195 cm Hotovo!

Rozmery - zbalené

Hĺbka
65 cm Hotovo!
Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
30 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hello. I have tried to buy Ferrino tent https://www.alza.cz/EN/sport/ferrino-meteora-5-d5583049.htm?layoutAutoChange=1 but I could not enter Slovenian post number. In delivery information section it is written that you send to Slovenia, but in address form I am not able to enter post number. I have already bought one product from your store about 2 years ago and I had no problems. How can I add an order for this tent? Thank you for your response. Best regards, Luka

Diskusia a poradňa k Ferrino Meteora 5
Príslušenstvo pre Ferrino Meteora 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Meteora 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ferrino Meteora 5.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií