Fisher-Price Bláznivá Príšerka

Zobraziť katalóg
Fisher-Price Bláznivá Príšerka
Interaktívna hračka – odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  HRAif9916 Produktové číslo:  887961522341

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher-Price Bláznivá Príšerka Predaj skončil

Fisher-Price Bláznivá Príšerka

Sympatická Bláznivá Príšerka značky Fisher-Price zabaví vaše dieťatko svojimi strhujúcimi pohybmi. Táto hračka funguje na princípe klasickej ťahacej kačičky, s akou ste sa hrali v detstve určite aj vy sami. Dizajn a funkcie hračky sú však posunuté k dokonalosti. Vaše dieťa môže príšerku ťahať všade za sebou a zároveň sledovať, ako sa jej otáča hlavička dookola a zároveň sa hýbe hore a dole. Otáčavé pohyby a žiarivé farby vaše dieťatko ihneď zaujmú a než sa nazdáte, bude mať svojho nového najlepšieho kamaráta. Mäkučká modrá suknička je príjemná pre detské ručičky a pri ohmatávaní tak spoločne s ostatnými funkciami hračka rozvíja jemnú i hrubú motoriku vášho dieťaťa.

Hlavné prednosti hračky Bláznivá Príšerka od Fisher-Price

  • Príšerka pri ťahaní otáča hlavou dookola a hýbe ňou nahor a nadol
  • Trepotajíca sa roztomilá suknička
  • Svojimi pohybmi motivuje deti k ich prvým krôčikom
  • Vďaka Bláznivej Príšerke si deti rozvíjajú jemnú i hrubú motoriku, koordinujú pohyby a učia sa pohybom
  • Vyrobená z kvalitného plastu a textilu
  • Bláznivá Príšerka je vhodná už od 6 mesiacov

Rozvoj ukrytý v hre

Dieťa si okrem svojich motorických schopností bude rozvíjať aj zmyslové vnímanie a to vďaka žiarivým farbám, najrôznejším cvakavým zvukom a predovšetkým pohybom tejto bláznivej usmievavej príšerky. Dieťa sa výborne učí vlastným pohybom pomocou tohto farebného maličkého kamaráta, pomocou jeho pohybov pochopí aj princíp fungovania príčiny a dôsledku.

Kvalita na prvom mieste

Interaktívna hračka Bláznivá Príšerka je vyrobená z neškodných plastových a textilných materiálov. Kvalitu zaručuje nadnárodná spoločnosť z odboru výroby hračiek Fisher-Price. Je vhodná už pre deti od 6 mesiacov veku.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher-Price Bláznivá Príšerka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Bláznivá Příšerka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price Verrücktes Monster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price Verrücktes Monster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher-Price Őrült Szörnyecske.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií