AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FIXER pre iPhone 6 a iPhone 6S

Zobraziť katalóg
FIXER pre iPhone 6 a iPhone 6S
5 1 hodnotení
Držiak na mobil nezakrýva konektory a klávesy telefónu kompatibilné s konzolami značky Haicom
Kód:  PP543b4 Produktové číslo:  FIXH350
FIXER pre iPhone 6 a iPhone 6S Predaj skončil

FIXER pre iPhone 6 a iPhone 6S

Flexibilný držiak FIXER pre mobilné telefóny Apple iPhone 6 a 6S je ideálnym spoločníkom pre cestovanie aj na bicykli. Zásobník je špeciálne navrhnutý pre typ telefónu, takže ho drží pevne na svojom mieste a jednoducho posúvate telefón jednou rukou. Zásobník nezakrýva konektory alebo ovládacie prvky. Je to lepšia voľba ako univerzálny držiak, ktorý môže obmedziť napríklad nabíjacie pripojenie. Je vhodný na upevnenie systémom FIXER - na rukoväti kolies, na sklo, ale aj na upevnenie kdekoľvek vo vnútri vozidla, napríklad vo ventilačnej mriežke. Výrobok vyžaduje nákup inej časti (držiak na vozidlo alebo držiak na bicykel), bez ktorého sa výrobok nemôže používať.

Kľúčové vlastnosti

  • Navrhnuté pre Apple iPhone 6 a 6S
  • Jednoduché použitie
  • Zachováva prístup ku konektorom a tlačidlám
  • Po zakúpení dodatočných položiek sa dá pripevniť na sklo alebo riadidlá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIXER pre iPhone 6 a iPhone 6S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXER pro iPhone 6 a iPhone 6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Halterung für Mobiltelefon FIXER für iPhone 6 und iPhone 6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Halterung für Mobiltelefon FIXER für iPhone 6 und iPhone 6S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tartó - iPhone 6 és iPhone 6S mobiltelefon-tartó.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií