Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Acer Chromebook R11

Zobraziť katalóg
Acer Chromebook R11
–,
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC024q1a3NAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Chromebook R11

Off
Otočte ho tak, ako chcete

Otočte ho tak, ako chcete

Závesy, ktoré umožňujú otáčavý kryt 360 °, sa môžu pochváliť aj technológiou dvojitého krútiaceho momentu. Viečko sa preto dá veľmi ľahko otvoriť, ale zostáva na mieste, keď používa gestá s viacerými dotyčkami bez toho, aby sa otáčali alebo otvárali. K dispozícii je tiež automatické rozpoznanie otáčania veka pri automatickom otočení obrázka automaticky, ale aj zvukových kanálov.

Off
Kovová elegancia

Kovová elegancia

Chromebook R11 sa môže pochváliť prvotriednym hliníkovým krytom, ktorý je ešte oveľa atraktívnejší vďaka svojej jedinečnej rytine podobnej vzoru. Na vytvorenie tejto špeciálnej štruktúry Acer používa špeciálnu technológiu nanotlačenia. Textúra tiež pomáha držať notebook pevne a je príjemný aj pútavý.

Off
Rýchlo pre všetko

Rýchlo pre všetko

S najnovšou bezdrôtovou technológiou MIMO 802.11ac sa Chromebooky môžu pochváliť veľmi rýchlym bezdrôtovým pripojením a dlhším dosahom signálu. Takisto prekonáva väčšinu iných Chromebookov s procesorom Intel Braswell. Poskytuje tiež podporu pre bezprecedentné vysokorýchlostné Chromebooky USB 3.0.

Off
Ľahký spoločník

Ľahký spoločník

S veľmi malou hrúbkou iba 19,2 mm a nízkou hmotnosťou len 1,6 kg je Chromebook R 11 ideálny pre každodennú prácu. Dá sa ľahko do každej tašky a bez námahy vás sprevádza na všetkých cestách.

Off
Neopatrná mobilita

Neopatrná mobilita

Chromebook R 11 bol navrhnutý tak, aby ste s ním mohli byť v pohybe. Displej je pokrytý Corning Gorilla Glass, takže sa nemusíte starať o poškriabaniu. Chromebook R 11 navyše dodáva životnosť batérie až 5,5 hodiny. Bude vás držať celú cestu.

Off
Inteligentné funkcie

Inteligentné funkcie

Chromebook R 11 je vybavený technológiou Acer BluelightShield, ktorá pomáha znižovať namáhanie očí. Navyše vďaka dotykovým nástrojom Acer Touch Tools môžete jednoducho fotografovať a zdieľať to, čo vidíte na obrazovke, zatiaľ čo dotykový displej Precision Touchpad sa ešte viac dotýka plynulejšie.

Off
Zábava na cestách

Zábava na cestách

Vychutnajte si funkcie, ktoré ešte viac spríjemnia cestovanie. Medzi ne patrí technológia zobrazovania obrazu Zero Air Gap, ktorá zvyšuje kontrast a čistotu obrazu aj pri priamom slnečnom svetle. S technológiou Acer TrueHarmony môžete vychutnať plnší a ostrejší zvuk, zatiaľ čo automatické zvukové nahrávky zabezpečujú správny stereofónny zvuk v každom režime.

Off
Chrome OS

Chrome OS

Acer Chromebook používa operačný systém Chrome OS na synchronizáciu záložiek, histórie a nastavení vo všetkých ostatných zariadeniach. Bezprostredne po prihlásení do účtu Google sa všetky aplikácie Google tiež synchronizujú. Surfujte na webe, čítajte e-maily, pozerajte videá a pristupujte k dokumentom prostredníctvom kompletného aplikácie ekosystému Google.

Parametre a špecifikácia

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Chromebook R11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Chromebook R11.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií