AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEG Lavamat 76285 FL + T86581IH3

Zobraziť katalóg
AEG Lavamat 76285 FL + T86581IH3
Set spotrebičov - práčka spredu plnená s PAROU, 1200 otáčok, náplň 8 kg, A+++/A/B, hlučnosť 51/73 dB, LCD displej, Fuzzy Logic, odložený štart, sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom, A++, kapacita 8 kg, funkcia proti pokrčeniu bielizne, ProTex Plus, OptiSense, Silent System Plus, AbsoluteCareTM System, ÖKOFlow System, LCD displej, vnútorné LED osvetlenie
Kód:  SETAEG5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG Lavamat 76285 FL + T86581IH3 Predaj skončil

AEG Lavamat 76285 FL + T86581IH3

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Cenovo zvýhodnené balenie dvoch spotrebičov prémiovej značky bielych spotrebičov AEG, ktoré vám uľahčia starostlivosť o domácnosť.

AEG Lavamat 76285 FL je spredu plnená automatická práčka s maximálnym príkonom 2200 wattov. Vybrať si môžete z dômyselne navrhnutých pracích programov a funkcií, ktoré zabezpečia ochranu všetkých typov vlákien. Vyprať môžete naraz až 8 kilogramov bielizne.

Práčka je ohodnotená energetickou triedou A+++ -10 %, čo znamená, že je o 10 % energeticky úspornejšia ako trieda A+++. Invertorový motor je istotou nízkej hlučnosti. Preto sa môžete nerušene venovať ďalším činnostiam aj počas prania. Oceníte tiež jednoduchú obsluhu. Informácie o čase prania a ďalších ukazovateľoch ľahko prečítate na veľkom LCD displeji.

Práčka sa o seba postará

Systém množstevnej automatiky Fuzzy Logic automaticky reguluje spotrebu vody, energie aj dĺžku samotného programu tak, aby tieto údaje vždy zodpovedali obsahu a typu pranej bielizne. Vďaka špeciálnej technológii ProTex so strieborným certifikátom spoločnosti Woolmark je šetrnou a vysokokvalitnou metódou vypraná aj tá najjemnejšia bielizeň. Navyše predlžuje jej životnosť a dlhšie vyzerá ako nová.

Oceníte ekonomicky úspornú technológiu OptiSense, špeciálne navrhnutú tak, aby zabezpečila najnižšiu možnú spotrebu vody, energie aj času. Bezpečnostnú funkciu plní ochrana proti pretečeniu. Možno si tiež plánovať odložený štart pracieho procesu. Inteligentný spotrebič s integrovanou ochranou proti pretečeniu automaticky kontroluje vyvažovanie náplne bubna. Vďaka kompaktným rozmerom ľahko zapadne do každého interiéru.

Moderná a úsporná sušička

Hľadáte sušičku, ktorá spája moderné technológie, vysoko efektívne sušenie pri nízkej spotrebe energie, a pritom je šetrná k oblečeniu? Potom model AEG T86581IH3 predstavuje perfektnú voľbu! Vďaka práci, ktorú za vás v domácnosti odvedie, si ju okamžite obľúbite. A vďaka energetickej efektivite nezaťaží životné prostredie ani vašu peňaženku.

Kľúčové vlastnosti

  • Maximálna náplň: 8 kg
  • Spôsob sušenia: tepelné čerpadlo (energetická účinnosť)
  • Veľký LCD displej na jednoduché nastavenie
  • Doplnkové časové sušenie
  • Programy na bavlnu, syntetiku, dlhá fáza proti krčeniu, spätný chod bubna, možnosť odloženého štartu

Jemné zaobchádzanie a šetrný spôsob sušenia ProTex Plus

Sušiť môžete naozaj všetko oblečenie, dokonca aj vlnené a hodvábne tkaniny určené iba na ručné pranie. Na každý druh tkaniny je dostupný špeciálny program sušenia s optimalizovanou rýchlosťou a smerom otáčania bubna. V prípade vlny je simulované tradičné ploché sušenie bez rizika zrazenia v porovnaní so sušením vlny naplocho. Nech naložíte do bubna akékoľvek veľké množstvo bielizne, certifikát Woolmark garantuje, že bude vysušené tým najšetrnejším spôsobom. Jemný bubon nadštandardných rozmerov XXL obsahuje tri rebrá na zaistenie šetrnej starostlivosti a inteligentný systém OptiSense automaticky nastavuje programy podľa hmotnosti a vlhkosti náplne.

Úspora času aj energie

Systém OptiSense využíva informácie zo snímačov vlhkosti a prispôsobí dĺžku sušenia podľa potreby. Zabráni tak nechcenému presušeniu vašich odevov a ušetrí veľa elektrickej energie. Vďaka technológii tepelného čerpadla je možné sušiť bielizeň pri nižších teplotách. Výhodou bude nielen nižšia spotreba elektrickej energie, ale aj maximálne šetrné sušenie všetkých tkanín.

Tichá prevádzka a ľahká údržba

Telo sušičky je odizolované, aby bola čo najtichšia. Podieľa sa na tom tiež extra tichý invertorový motor, ktorý tak napomáha k rekordne nízkej hlučnosti iba 62 dB pri použití špeciálneho programu. Bez obáv môžete vykonávať akúkoľvek činnosť bez toho, aby vás rušil nadmerný hluk. Vysoko účinný filtračný systém ÖKOFlow zachytí aj tie najjemnejšie vlákna. Po sušiacom programe stačí vyčistiť dvojvrstvový filter v dvierkach, aby sa zachoval vysoký prietok vzduchu a nízka spotreba energie. Vďaka tomu uchováte dokonalú funkčnosť sušičky pri každom použití tak, ako pri prvom sušení.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,99 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,99 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG Lavamat 76285 FL + T86581IH3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Lavamat 76285 FL + T86581IH3.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií