Rapture AlzaBoxy Q1

Arduino ISP

Zobraziť katalóg
Arduino ISP
4,7 3 hodnotení
Komponent – HiTech elektronická, AVR-ISP (in-system programmer)
Kód:  ARD109b1 Produktové číslo:  A000092 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino ISP

Arduino ISP je programátor, ktorý sa používa pre programovanie AVR mikrokontrolérov. Arduino ISP vám umožní nahrať priamo na dosky Arduino (alebo aj dosky iných značiek užívajúcich pre prepojenie konektor ICSP) bez nutnosti spúšťacieho zavádzača. To ponecháva viac priestoru pre vašu tvorbu. Arduino ISP programátor môžete tiež použiť na obnovenie poškodeného zavádzača. Pri použití nového mikroprocesora ATmega vo vašom Arduino môžete nahrávať aj cez pripojenie USB-Serial. Arduino ISP je schopný poskytnúť 5 V napájacie napätie pre naprogramovanie dosky.

Možnosti platformy Arduino sú nekonečné a podľa pokročilosti tiež vysoko odborné. Preto podrobnejšie informácie o produkte Arduino ISP môžete nájsť v uvedených odkazoch na originálnych, väčšinou anglických stránkach.

Čo je Arduino?

Arduino je otvorená elektronická platforma založená na užívateľsky jednoduchom hardvére a softvére. Je určená pre každého, kto chce rýchlo a jednoducho tvoriť nové, interaktívne a zábavné projekty. Arduino je pre všetkých tých, ktorí sa chcú učiť programovať alebo len pochopiť, ako fungujú moderné technológie, ktoré nás obklopujú. Arduino je vlastne počítač, ktorý pomocou rôznych senzorov dokáže vnímať vonkajší svet a reagovať naň napríklad pohybom motorčekov, svietením LEDiek či ďalšími spôsobmi, aké si len dokážete predstaviť.

Hlavnými výhodami Arduino platformy je jednoduchosť použitia, obrovské množstvo kompatibilných hardvérov a Arduino Shieldov, dobrá cena a hlavne podpora obrovskej komunity Arduino nadšencov. Vďaka tejto celosvetovej skupine je možné nájsť návody takmer na čokoľvek, od použitia Arduino ako toustovač, cez stavbu 3D tlačiarne až po jeho vyslanie do vesmíru ako satelit...

Kľúčové vlastnosti Arduino ISP

  • Napájacie napätie: 5 V
  • Mikrokontroléry: ATtiny44
  • Prepojenie s počítačom: micro USB
  • Prepojenie s doskou: ICSP
 

Parametre a špecifikácia

Platforma
Arduino Hotovo!
Počet komponentov v balení
1 Hotovo!
Funkcie
Programátor Hotovo!
Konektivita
USB Hotovo!

Vlastnosti

Platforma
Arduino Hotovo!
Počet komponentov v balení
1 Hotovo!
Funkcie
Programátor Hotovo!
Konektivita
USB Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino ISP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino ISP-Platine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino ISP-Platine. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino ISP.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií