AD homeoffice AlzaBoxy Q1

ASUS RP-N14

Zobraziť katalóg
ASUS RP-N14
4,3 46 hodnotení
WiFi extender 802.11b/g/n až 300 Mbps, Single-Band, WPS, 1x LAN, audio player
Kód:  NM143f Produktové číslo:  RP-N14 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RP-N14

Zariadenie Wireless-N300 na rozšírenie pokrytia
RP-N14
Nastavenie stlačením jediného tlačidla
Inštalácia modelu RP-N14 nevyžaduje disk CD a zaobídete sa dokonca aj bez myši a klávesnice. Stačí jediné stlačenie tlačidla WPS a nastavenie je dokončené.
RP-N14 zaručuje úplné pokrytie vďaka interným anténam MIMO - už nikdy žiadne mŕtve zóny bez signálu.
Žiadne mŕtve zóny vo vašom dome, signál v každej miestnosti
Prehrávajte svoje multimédiá bezdrôtovo kdekoľvek
Spustenie alebo zastavenie prehrávania hudby a zapnutie či vypnutie LED osvetlenia sa vykonáva jednoduchým dotykom snímača.
Jednoduché ovládanie, jedným dotykom zastavte/spustite prehrávanie hudby
S aplikáciou ASUS AiPlayer si užijete bezdrôtové počúvanie vašej obľúbenej hudby naplno odkiaľkoľvek. Vynikajúca kompatibilita s celým radom multimediálnych formátov zaistí plynulé a bezproblémové prehrávanie, ktoré bude fungovať vždy a všade - stačí len pripojiť.
Ukážka zapojenia zariadenia
Zariadenie RP-N14 je navyše vybavené ďalšími LED diódami umiestnenými v zadnej časti, ktoré slúžia ako jemné nočné osvetlenie a vytvárajú veľmi príjemné vizuálne efekty.

Veľmi nápaditý dizajn, ktorý presvieti váš domov.
  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS RP-N14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RP-N14. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RP-N14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RP-N14. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RP-N14.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií