PET AP+ plus nový vizuál

B + W cirkulárny pre priemer 72 mm C-PL E

Zobraziť katalóg
B + W cirkulárny pre priemer 72 mm C-PL E
Polarizačný filter CPL, priemer 72 mm
Kód:  OT402k8 Rozšírená záruka +96 mesiacov Produktové číslo:  72CPE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

B + W cirkulárny pre priemer 72 mm C-PL E Predaj skončil

B + W cirkulárny pre priemer 72 mm C-PL E

Pri fotení lesklých plôch, vodnej hladiny či nekovových predmetov môže ľahko dôjsť k deformácii snímky vplyvom odlesku svetla. S týmto nešvárom si hravo poradí polarizačný filter B + W od nemeckej značky Schneider Kreuznach, ktorá sa výrobou kvalitnej jemnej optiky zaoberá už viac ako sto rokov. Konštrukcia polarizačného filtra B + W cirkulárny pre priemer 72 mm C-PL E výrazne prispieva k zvýšeniu sýtosti farieb. Použité antireflexné vrstvy však zamedzujú farebnému posunu, ktorý býva negatívom iných značiek.

Kľúčové vlastnosti polarizačného filtra B + W cirkulárny pre priemer 72 mm C-PL E

  • Osemvrstvové antireflexné vyhotovenie
  • Použité vrstvy zabraňujú farebnému posunu
  • Polarizačný filter B + W cirkulárny 72 mm C-PL E nepohlcuje žiadnu časť farebného spektra
  • Tenká obrúčka umožňuje použitie aj so širokouhlými objektívmi
  • Konštrukcia polarizačného filtra zamedzuje vinetácii
  • Hladké otáčanie obrúčok pre ľahkú manipuláciu
  • Nadštandardná záruka 10 rokov

Viac vrstiev, menej kompromisov

Nežiaduce odlesky dokážu ľahko znehodnotiť inak veľmi vydarený záber. Preto pre ich maximálnu elimináciu vyrobila firma Schneider Kreuznach vysokokvalitný a presný polarizačný filter B + W cirkulárny pre priemer 72 mm C-PL E. Tento polarizačný filter je vybavený osemvrstvovou antireflexnou technológiou, ktorá nielen bráni nechceným odleskom, ale aj spätnému odrazu svetla od skla filtra. Rozvrstvenie prednej strany zamedzuje častým nežiadúcim efektom, ako je sivý závoj spôsobený nekvalitným odclonením lúčov. Kvalitné spracovanie polarizačného filtra B + W s priemerom 72mm zabezpečí, že nebude pohltená žiadna časť farebného spektra a výsledný záber tak bude maximálne verný predlohe.

Dokonale hladké spracovanie

Vďaka samomazacej technológii sa obrúčka polarizačného filtra   B + W cirkulárny pre priemer 72 mm C-PL E otáča bez najmenších zádrhov a zvyšuje tak nielen životnosť filtra, ale aj komfort pri jeho používaní. Pri výrobu filtra sa použila len kvalitná mosadz a vysoko kvalitné optické sklo od firmy Schott. Jednotlivé časti polarizačného filtra boli usadené pomocou presných CNC strojov, vďaka ktorým je všetko v dokonalej rovine. To zamedzuje deformáciu a namáhanie optického skla. Kvalitné spracovanie je navyše podporené nadštandardnou zárukou od výrobcu, ktorá platí počas 10 rokov.

 
Poznámka:
» Všetky polarizačné filtre

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre B + W cirkulárny pre priemer 72 mm C-PL E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B+W cirkulární pro průměr 72mm C-PL E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: B+W cirkuláris 72 mm átmérőhöz C-PL E.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií