AlzaBoxy Q1 Aplikace

BABYLISS PRO 19-32mm BAB2281TTE

Zobraziť katalóg
BABYLISS PRO 19-32mm BAB2281TTE
3,7 3 hodnotení
Kulma na vlasy profesionálna, 65 W, priemer 19 - 32 mm, Titanium Tourmaline povrch, lineárne nastavenie teploty 110-190 °C (25 stupňov nastavenia), automatické vypnutie po 72 min., otočný kábel dĺžky 2,7 m, izolačná podložka, 2x ochranné rukavice
Kód:  BABKUL02 Produktové číslo:  BAB2281TTE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS PRO 19-32mm BAB2281TTE

Vytvorte si ojedinelý účes s profesionálnou kónickou kulmou a oslňte vaše okolie nádhernými vlnami. Vďaka revolučnej kulme si môžete vlasy ľubovoľne upravovať v pohodlí domova a bez zaťaženia. Inovatívne vyhotovenie kulmy vám umožní ľahko a rýchlo vytvoriť drobnejšie vlny aj naozaj veľké lokne. Prednosťou je moderný dizajn kulmy v elegantnej čiernej farbe, komfortné ovládanie, príslušenstvo aj praktické funkcie na bezpečnú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Špeciálny povrch Titanium Tourmaline s vysokou odolnosťou na rovnomerné vedenie tepla
  • Lineárne nastavenie teploty - výber z 25 stupňov nastavenia pre akýkoľvek typ vlasov
  • Priemer od 19 do 32 mm pre tvorbu malých vĺn aj veľkých kučier
  • Funkcia automatického vypnutia po 72 minútach
  • Jedinečná konštrukcia zabraňujúca styku pokožky s horúcimi časťami kulmy

Inovatívny povrch Titanium Tourmaline

Kónická kulma od popredného výrobcu BaByliss disponuje špeciálnym keramickým povrchom s čiastočkami striebra Titanium Tourmaline. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou a zároveň rovnomerne rozvádza teplo po celom povrchu, čo je ideálnym riešením na tvorbu dokonalých vĺn. Titánová zložka zaisťuje kulme bezkonkurenčné životnosť.

Až 25 rôznych teplotných stupňov

Jednou z predností je lineárne nastavenie teploty. Vyberať si môžete až z 25 rôznych stupňov nastavenia tepla podľa hustoty, tvaru i poddajnosti vašich vlasov. Kulmu je možné ľahko a rýchlo rozohriať v rozpätí od 110 až do 190 °C. Vďaka tomu upravíte aj bez zbytočného zaťažovania vlasy jemné, kučeravé, narušené farbením, syntetické, etnické aj normálne. Výsledkom budú vždy krásne, dokonale upravené a vlnité vlasy presne podľa vašich predstáv. Na dosiahnutie vami vybranej teploty vás upozorní svetelná kontrolka.Kulma vás poteší aj bezpečnostnou funkciou automatického vypnutia po 72 minútach. Už sa nebudete musieť strachovať po odchode z kúpeľne a premýšľať, či ste kulmu nezabudli vypnúť.

Praktické vyhotovenie, skvelé vybavenie aj funkcie

Variabilný priemer kulmy v rozpätí od 19 do 32 mm vám umožní vytvárať lokne rôznych priemerov. Kulma sa tak dokonale prispôsobí nielen typu vašich vlasov, ale aj vašim požiadavkám na účes. Jednou z hlavných predností je aj dômyselne navrhnutá konštrukcia zabraňujúca styku pokožky s horúcimi časťami kulmy. Vďaka bezpečnostnému zakončeniu kulmy sa môžete studeného konca bez obáv dotýkať. Manipuláciu s rozohriatu kulmou vám uľahčí otočný kábel s dĺžkou 2,7 metrov, špeciálna izolačná podložka na bezpečné odstavenie kulmy, ochranné rukavice aj špeciálna rukoväť s gumenou povrchovou úpravou na komfortné použitie.

Doplňujúce vlastnosti:

Teplotné stupne (v rozpätí od 110 do 190 ° C):
1 až 3 pre syntetické vlasy
3 až 5 pre narušené farbené vlasy
6 až 10 pre jemné vlasy
10 až 15 pre normálne vlasy
15 až 20 pre husté vlasy
21 až 22 pre kučeravé vlasy
23 až 25 pre etnické vlasy

Balenie obsahuje:
Kulmu na vlasy BABYLISS PRO
Izolačnú podložku
Ochranné rukavice

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Kónická Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Príkon
65 W Hotovo!
Počet teplôt
25 Hotovo!
Max. teplota
190 °C Hotovo!

Typ

Typ
Kónická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Príkon
65 W Hotovo!
Počet teplôt
25 Hotovo!
Max. teplota
190 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2,7 m Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS PRO 19-32mm BAB2281TTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss PRO 19-32mm BAB2281TTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO 19-32 mm BAB2281TTE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií