AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Comply Foam Plugs čierne

Zobraziť katalóg
Comply Foam Plugs čierne
Príslušenstvo - upchávky na ochranu sluchu pred okolitým hlukom, redukcia intenzity zvuku 15 dB, rovnomerné tlmenie bez nadmernej deformácie zvuku
Kód:  CPY1001e1 Produktové číslo:  40-10010-00
Comply Foam Plugs čierne Predaj skončil

Comply Foam Plugs čierne

Máte obavy z poškodenia sluchu nadmerným hlukom? Riešením sú štuple do uší Comply Foam Plugs. Zaisťujú ochranu sluchu pred dlhodobým nadmerným hlukom, ale súčasne udržujú zvyškový zvuk vo vysokej kvalite. Ideálne pre všetkých, ktorí chcú stlmiť hlasitosť a napriek tomu počuť čisto a jasne. Sú vybavené nadstavcami Comply T100 z pamäťovej peny. Tie jemne vyplnia zvukovod a zaistia pevné a pohodlné nosenie. Za niekoľko chvíľ zabudnete, že ich máte v ušiach.

Štuple do uší občas potrebujeme všetci

Tieto upchávky využijú tí, ktorí sa vyskytujú v hlučnom prostredí, od robotníkov cez cestovateľov až po muzikantov. Perfektné sú, aj keď sa vydáte na koncert svojej obľúbenej skupiny a nechcete prísť o sluch. Zvuk sa stlmí, koncert si užijete na plno a druhý deň budete počuť. Jednoduché nasadenie a vybratie umožňuje praktická úchytka. Navyše vďaka modernému dizajnu a vyhotoveniu v modrej a zelenej farbe sa takmer dajú považovať za módny doplnok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Comply Foam Plugs černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gehörschutz Comply Foam Plugs Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gehörschutz Comply Foam Plugs Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Comply Foam Plugs Fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií