Rapture AlzaBoxy Q1

D-Link DKVM-4U

Zobraziť katalóg
D-Link DKVM-4U
4,5 13 hodnotení
Prepínač – USB, vrátane káblov
Kód:  NN621c Produktové číslo:  DKVM-4U Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DKVM-4U

Elektronický prepínač D-Link DKVM-4U je užitočné zariadenie, ktoré umožňuje ovládať až 4 PC pomocou jediného monitoru, USB klávesnice a myši. Zariadenie umožňuje pracovať s niekoľkými PC, vďaka tomuto KVM prepínaču tak odstráni nutnosť používať niekoľko monitorov, klávesníc a myší, čím šetrí miesto na pracovnom stole. Prepínač obsahuje v základe dva zväzky KVM káblov, každý zväzok káblov obsahuje videokábel pre VGA konektor PC a kábel USB 2.0 pre USB port PC. DKVM-4U je schopný podporovať aj najväčšie rozlíšenie (VGA, SVGA a Multisync monitorov) až do 2 048 × 1 536 pri obnovovacej frekvencii 75 Hz (šírka pásma až 400 MHz) bez poznateľnej straty kvality obrazu.

Jednotlivé klientské počítače môžete ľahko prepínať stlačením tlačidla na tele zariadenia alebo stlačením kombinácie klávesov na klávesnici. Prepínač potvrdzuje prepnutie akustickým signálom, LED indikátor ukazuje, aký PC je práve pripojený. Všetky pripojené PC sú automaticky skenované každých 10 sekúnd, aby sa pripojenie monitora, klávesnice a myši aktualizovalo, kedykoľvek prepnete na vybraný PC. Súčasťou sú káble pre dva počítače, ďalšie je nutné zakúpiť samostatne.

Parametre a špecifikácia:

Rozhranie:

USB
VGA

Počet portov:
4

Rozlíšenie:
2048 × 1536 px

Funkcie a vlastnosti:
LED indikátor pre každý PC
Režim AutoScan
Akustická indikácia prepnutia

Prečítať viac
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre D-Link DKVM-4U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DKVM-4U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elektronischer KVM Switch D-Link DKVM-4U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elektronischer KVM Switch D-Link DKVM-4U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DKVM-4U.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií