Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Vostro 3650 MT

Zobraziť katalóg
Dell Vostro 3650 MT
Počítač - Intel CPU, RAM až 8GB DDR3L, HDD až 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi, Bluetooth, USB klávesnica a myš, Windows 10
Kód:  ADG303g08gNAD Stránky výrobcu

Dell Vostro 3650 MT

Buďte fascinovaní neuveriteľnou rýchlosťou a vynikajúcim výkonom. Nová rada renomovaných pracovných staníc značiek prichádza v elegantnom, kompaktnom dizajne s prekvapujúco kompaktnou veľkosťou. Nielen vďaka nim, ale aj kvôli možnostiam rozšírenia poskytuje ideálne výkonné riešenie pre spoločnosti, ktoré hľadajú úsporu miesta, ale nie výkon. Okrem toho nájdete praktickú sadu klávesnice s myšou v balení. A vďaka predinštalovanému systému je počítač pripravený na okamžité použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny výkon v kompaktnom dizajne
  • Množstvo konektorov USB vrátane rozhrania USB 3.0
  • Spoľahlivé procesory Skylake Intel Core 6. generácie
  • Klávesnica a myš v balíku
  • Moderné Windows 10 Pro
  • Integrovaný WiFi adaptér
  • Záruka na mieste s opravami nasledujúci deň

Praktický pracovník

Pracovná stanica je takmer všade. Zdá sa, že je predurčené pre vysoký výkon. Veľkú prácu robí procesor Intel z 6. generácie Intel, ktorý je ideálnou kombináciou s rýchlou pamäťou RAM. Pre vaše dôležité projekty je úložný priestor vo forme pevného disku s kapacitou až 1 TB. 

Veľké množstvo portov USB vám umožní pripojiť všetky periférne zariadenia. Konektory USB 3.0 poskytujú rýchle prenosy dát a jednoduché pripojenie k externým médiám. Štandard ENERGY STAR navyše robí pracovnú stanicu Dell nákladovo efektívnu súčasť vášho IT vybavenia. Prístroj je dodávaný so zárukou neprerušenej podpory a príchodu servisného technika na druhý pracovný deň.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Dell Vostro Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Dell Vostro Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Vostro 3650 MT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Vostro 3650 MT.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií