AlzaBoxy Q1 Aplikace

FESTINA 6843/2

Zobraziť katalóg
FESTINA 6843/2
Pánske hodinky vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO9163 Produktové číslo:  8430622638428 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FESTINA 6843/2

Festina Chrono 6843/2 sú elegantné, presné a detailne prepracované pánske hodinky svetové značky Festina. Hodinky majú oceľové puzdro i náramok, strieborný ciferník je opatrený tromi nenápadnými subciferníky a je doslova nabitý funkciami, medzi ktorými nechýba ani stopky či tachymeter k odpočtu rýchlosti. Stanú sa tak jedinečným doplnkom každého muža nielen pri športových aktivitách, ale pri bežnom nosení a spoločenských príležitostiach.

kľúčové vlastnosti

  • Celokovové pánske hodinky
  • Odolné minerálne sklíčko
  • Elektronický strojček Quartz na batériu
  • Dátumovka a deň v týždni
  • Oceľové puzdro i náramok
  • Vodotesnosť 10 ATM umožňuje potápanie

Kvalita a funkcie

Hodinky sú vybavené elektronickým strojčekom Quartz napájaným batériou. Ciferník je ukrytý pod minerálnym sklom, ktoré je vďaka prímesi kremíka tvrdší a odolnejší. Hodinky okrem času zobrazujú tiež dátum a disponujú stopkami s presnosťou 1/1 sekundy a tachymetrom. Ten pomocou prstenca s číslami slúžia na meranie rýchlosti. Vodotesnosť 10 ATM vám umožňuje s hodinkami plávať či sa potápať bez prístrojov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FESTINA 6843/2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 6843/2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FESTINA 6843/2.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií