AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Garmin Tactix Bravo

Zobraziť katalóg
Garmin Tactix Bravo
Športtester – krokomer, meranie vystúpených poschodí, výpočet spálených kalórií, intervalový tréning, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, záznam trasy; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 100m (10 ATM); GPS, kompas, akcelerometer, výškomer, teplomer
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG070f9 Produktové číslo:  010-01338-0B Stránky výrobcu

Garmin Tactix Bravo

Garmin Tactix Bravo sú inteligentné GPS hodinky určené predovšetkým na taktický tréning a outdoorovú navigáciu. Vďaka použitiu prvotriednych materiálov, antireflexného povrchu a zafírového sklíčka sa nemusíte obávať odleskov pri taktických presunoch. Samozrejmosťou sú vstavané GPS/GLONASS a ABC (barometer, kompas) prijímača. Pomocou duálneho súradnicového režimu môžete na jednej obrazovke súčasne zobraziť súradnice z dvoch súradnicových systémov. Zobrazovacou jednotkou je tu 1,2" farebný Chroma displej s vysokým rozlíšením 218 × 218 pixelov a vynikajúcou čitateľnosťou na slnku. O dlhodobý chod hodiniek sa stará dobíjací Li-Ion článok s kapacitou 300 mAh, s ktorým sa dostanete na 20 hodín (zapnuté GPS), respektíve až 6 týždňov výdrže (režim hodiniek).

Kľúčové vlastnosti

  • Matný antireflexný povrch
  • Chroma displej krytý zafírovým sklíčkom
  • EXO anténa pre kvalitný príjem
  • Funkcia TracBack a JUMPMASTER
  • Duálny režim súradníc
  • Množstvo pokročilých tréningových funkcií
  • Odolná a robustná konštrukcia

Široká škála pripojenia

Hodinky Garmin Tactix Bravo sa pýšia mnohými bezdrôtovými technológiami pre párovanie s okolitými zariadeniami. Podporuje najmä ANT+ technológiu, pomocou ktorej si môžete pripojiť senzory (tep, teplota, wattmeter, kadencia, MOXY a ďalšie) alebo akčnú Garmin kameru. Samozrejmosťou je tiež Bluetooth technológia na prepojenie s vaším inteligentným telefónom (podpora SMART notifikácií). Nechýba ani WiFi modul pre bezdrôtové prepojenie s Garmin Connect aplikáciou.

Funkcia TRACBACK a JUMPMASTER

Funkcia TRACBACK slúži pre ľahký návrat z trasy späť do východiskového bodu alebo pre navigáciu po vopred nepoznanej trase. K dispozícii je až 10 000 trasových bodov v každej trase. Funkcia JUMPMASTER je určená pre parašutistov, ktorých pri zoskoku naviguje na vopred zadanú pozíciu.

EXO anténa

Anténa vyniká schopnosťou prijímať signál v členitom teréne alebo vo vzduchu. Ide o nerezovú anténu s tvrdeným antireflexným povrchom a čiernym matným povrchom s ryhovaním v imitácii karbónu.  

Garmin Connect IQ

Namerané údaje uložené v športtestri  sa po absolvovaní aktivity dajú preniesť do tréningovej aplikácie Garmin Connect, v ktorej môžete tiež vytvárať rôzne analýzy o vašich aktivitách. Samozrejmosťou je dostupnosť tejto aplikácie úplne zadarmo. Môžete si tak vytvárať tréningový online denník. Garmin Connect IQ navyše podporuje možnosť zmeny widgetov v hodinkách.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Sklíčko
Zafírové Hotovo!
Hmotnosť
80,5 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Zafírové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
80,5 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Tactix Bravo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Tactix Bravo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Tactix Bravo sport karóra.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií