AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Hotpoint - Ariston FI6 864 SH IX HA

Zobraziť katalóg
Hotpoint - Ariston FI6 864 SH IX HA
Vstavaná rúra vstavaná, A +, objem 73l, parné čistenie Diamond Clean, automatické programy, ready to cook - bez nutnosti predhrievať rúru, soft closing, čiernobiely grafický displej, 3 úrovne pečenia, gril, kruhové toplné teleso, úprava proti odtlačkom prstov
Kód:  FAW101c Produktové číslo:  FI6864SHIXHA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint - Ariston FI6 864 SH IX HA Predaj skončil

Hotpoint - Ariston FI6 864 SH IX HA

Špičková vstavaná rúra Hotpoint je vyvedená v modernom nerezovom dizajne so špeciálnou úpravou proti odtlačkom prstov a za rozumný peniaz ponúkne dostatočný priestor a skvelé funkcie, ktoré potešia aj náročných zákazníkov. Vyniká prehledným LCD displejom a jednoduchým ovládaním pomocou zápustných gombíkov. Všetku túto nádheru podtrhuje nízka energetická náročnosť, pretože sa radí do úspornej triedy A +. 

kľúčové vlastnosti

  • Špičková vstavaná rúra v nerezovom prevedení
  • Veľký vnútorný objem 73 litrov
  • Funkcia parného čistenia Diamond Clean
  • 8 funkcií a 9 automatických programov
  • Tlmené zatváranie dverí Soft Closing
  • Trojvrstvové sklo dvierok
  • Minútka a hodiny

Profík, ktorý zvládne všetko...

Rúra sama o seba ponúkne neskutočný objem až 73 l, takže pečenie poriadne, kŕmnych moriaka nebude žiadny problém. Ak máte strach z nepríjemného čistenia seškvařených zvyškov, nemusíte!Tento model je totiž vybavený exluzívne technológiou Diamond Clean, ktoré vám celú prácu veľmi uľahčí. Vnútorný povrch je totiž špeciálne upravený a celý cyklus prebieha bez čistiacich prostriedkov za pomocou sily pary. Stačí na vopred dané miesto rúry naliať vodu a počas 35 minút pri teplote 90 ° C všetky zapečené nečistoty zmäknú a vy už je len zotrite mäkkou hubkou.       

perfektné funkcie

Hlavnou prednosťou spotrebiča je osem intuitívnych funkcií, s ktorými môžete okrem klasického pečenia využiť aj horúci vzduch pre pečenie až na 3 úrovniach a to bez prenosu akejkoľvek vône medzi jedlami. Samozrejme nechýba ani obľúbená funkcia Gril, ktorú ocenia hlavne milovníci steakov, kebabov či údenín. Ak však čakáte početnú návštevu a potrebujete pripraviť poriadny kus mäsa (nad 2,5 kg), Maxi pečenie je presne to, čo potrebujete.

Ako pri väčšine modelov má aj tento hneď niekoľko prednastavených automatických funkcií, ktoré sú presne nastavené pre daný typ pokrmu. Takýto program Pizza si nastaví ideálnu teplotu a spôsob pečenia a pripraví vašou obľúbenou pizzu presne tak, ako má byť. Na svoje si prídu aj milovníci domáceho chleba či pečiva, pre ktoré sú taky prichystané špeciálne programy.

automatické programy

Dusené mäso so zeleninou, Mäso, Hydina, Chlieb, Pizza, Pečivo a torty, Kysnutie, Udržiavanie jedla v teple, Pomalé varenie

funkcia rúry

Tradičné, Tradičné pečenie, Horúci vzduch, Gril, Turbogril, Maxi pečenie, Rýchly predohrev, Eko s horúcim vzduchom

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Detská poistka Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
73 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hotpoint - Ariston FI6 864 SH IX HA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON FI6 864 SH IX HA.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií