AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Kamarád do deště

Zobraziť katalóg
Kamarád do deště Film
Kód:  AV00086
Kamarád do deště Predaj skončil

Kamarád do deště

V príbehu, ktorý by sa dal charakterizovať ako Podraz po česku, sa mladý čašník Michal dostáva do maléru, keď je okradnutý o dennú tržbu, ktorú mal doručiť do banky. Je v podmienke, a tak je mu jasné, že mu nikto neverí. Požiada preto o pomoc kamaráta, taxikára Tomáša, ktorý si požičia od nebezpečného veksláka Adamca.

Úplne náhodou sa obom kamarátom podarí zistiť, že v Michalovom prepadnutí má prsty jeho kolega Kadlec so svojím zaťom, garážmajstrom Burešom, ktorý obchoduje s ukradnutými vozidlami. S pomocou Michalovho dievčaťa Magdy vymyslia podraz, ktorým by vytrestali veksláckého šéfa a oboch zdanlivo bezúhonných ničomníkov Kadleca s Burešom a odovzdali aj s dôkazmi do rúk polície.

Hlavné úlohy v divácky atraktívnej dobrodružnej snímke z roku 1988 boli napísané priamo na telo Lukášovi Vaculíkovi a Sagvan Tofimu, s ktorými Jaroslav Soukup (Discopříběh, Vítr v kapse) nadviazal spoluprácu už v roku 1982, kedy ich obsadil do filmu Vítr v kapse.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií