AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Kenko DG Micro 4/3

Zobraziť katalóg
Kenko DG Micro 4/3
Medzikrúžok – súprava medzikrúžkov 10mm/16mm
Kód:  KEK2051a Produktové číslo:  EXTSETDGM Stránky výrobcu

Kenko DG Micro 4/3

Ak ste obdivovateľmi makro fotografií, určite vás zaujme táto súprava krúžkov. Vďaka týmto medzikrúžkom získate aj so štandardným objektívom ohromujúce makro zábery. Veľa fotografov, ktorí sa zaujímajú o fotenie detailov, ich využíva na zdokonalenie obrázkov spolu s kvalitnými makro objektívmi. Medzikrúžok je článok medzi telom fotoaparátu a objektívom. Znižuje minimálnu zaostrovaciu vzdialenosť šošovky objektívu, takže umožní vytvoriť snímku s klasickým objektívom pri zachovaní jeho optickej kvality.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava medzikrúžkov 10 mm/16 mm
  • Kvalitné vyhotovenie a materiály
  • Neobsahuje žiadne šošovky
  • Plne automatické ovládanie
  • Určené pre 4/3 bajonet
  • Prenášajú všetky informácie z objektívu

Dva medzikrúžky

Súprava sa skladá z dvoch krúžkov rôznych dĺžok, ktoré ponúkajú pomer zobrazenia v závislosti od použitého objektívu. Ide o rozmery 10 a 16 mm pre 4/3 bajonet. Môžete použiť iba jeden krúžok alebo prstence kombinovať. Použitím dlhšej kombinácie dosiahnete väčšie zväčšenie.

Plne automatické ovládanie

Medzikrúžky nemajú optiku, čím neznehodnocujú kresbu použitého objektívu a prenášajú všetku komunikáciu medzi telom fotoaparátu a objektívom. Preto už z aparátu môžete regulovať hodnotu clony alebo pohodlne využívať nastavenie AF. Nadšenci pre makro, ktorí používali prstence bez prenosu týchto informácií, určite ocenia zväčšenie komfortu pri fotení.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kenko DG Micro 4/3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenko DG Micro 4/3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenko DG Micro 4/3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenko DG Micro 4/3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kenko DG Micro 4/3.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií