MS hokej AlzaBoxy Q1

Kolibree – 3 výmenné nadstavce

Zobraziť katalóg
Kolibree – 3 výmenné nadstavce
5 1 hodnotení
Sada – pre zubnú kefku Kolibree, možno použiť na výmenu opotrebovaných nadstavcov či pre účely ostatných členov rodiny, v balení je tmavomodrý, svetlomodrý a ružový nadstavec
Kód:  EAKLB002 Produktové číslo:  KLPK001

Kolibree – 3 výmenné nadstavce

Francúzski dentisti a odborníci na ústnu hygienu vyvinuli originálne príslušenstvo pre prvú inteligentnú zubnú kefku na trhu. Súprava Kolibree obsahuje tri úplne kompatibilné výmenné nadstavce pre vašu elektronickú kefku Kolibree. Odteraz môžete meniť opotrebovanú hlavicu kefky podľa potreby. Výmenné nadstavce možno využiť aj pre účely ostatných členov vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Tri výmenné nadstavce pre inteligentnú sonickú kefku Kolibree
  • Navrhnuté v spolupráci dentistov a odborníkov na ústnu hygienu
  • Nylónové štetinky so zaguľatenými hrotmi, ktoré sú šetrné k ďasnám
  • Okrúhly tvar hlavy umožňuje dosiahnuť aj zle prístupné miesta
  • Nadstavce vyrobené z certifikovaného potravinárskeho plastu
  • Veľkosť nadstavca: 9,5 cm
  • Hmotnosť nadstavca: 5 g
  • Rôzne farebné vyhotovenia pre ľahké odlíšenie

Múdro a efektívne

Vďaka dômyselne primeranému tvaru hlavice sa s kefkou pohodlne dostanete do všetkých priestorov. Hlavica je vybavená špeciálne zaguľatenými štetinkami z nylónu, ktoré poskytnú maximálne šetrné čistenie, ľahko preniknú aj do žliabku medzi zubom a ďasnom a vyčistí ho bez akéhokoľvek podráždenia. Rovnomerná dĺžka štetín je zárukou efektívneho čistenia zubov. Pri každom čistiacom pohybe zvládne kefka odstrániť oveľa viac povlaku a nečistôt. V balení nájdete nadstavec v ružovom, svetlomodrom a tmavomodrom vyhotovení. Doprajte vašim zubom profesionálnu starostlivosť a oslňte okolie krásnym a zdravým úsmevom.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dospelých Hotovo!
Počet kusov
3 ks Hotovo!

Typ

Určenie
Dospelých Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
3 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kolibree – 3 výmenné nadstavce Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kolibree - 3 výměnné nástavce. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kolibree - 3 austauschbare Aufsätze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kolibree - 3 austauschbare Aufsätze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kolibree - 3 cserélhető betét.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií