AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

NEWTON Dictate 4 Start CZ

Zobraziť katalóg
NEWTON Dictate 4 Start CZ
3,5 14 hodnotení
Softvér OCR pre prevod hovoreného slova na text
Kód:  WZ988g1

NEWTON Dictate 4 Start CZ

Pracujete na počítači a často prepisujete dlhé texty? Potom práve pre vás bol vytvorený nový program pre prevod reči do textu - NEWTON Dictate 4 v základnej verzii Štart, ktorej hlavná výhoda spočíva v nízkej cene a prístupu k funkciám programu vhodných pre menej náročných užívateľov. Bohatý slovník čítajúci státisíce bežne používaných slov, vysoká presnosť prepisu a prehľadné intuitívne ovládanie vám značne uľahčí a až dvojnásobne urýchli písanie listov a e-mailov, obchodnej korešpondencie, zmlúv, výkazov, študentských prác a podobných dokumentov.

Až 2x rýchlejšie


Poznáme to všetci. Nedostatok času a s tým spojený stres nielenže znižuje pracovnú efektivitu a morálku, ale tiež neblaho pôsobí na zdravie. Ušetrite si diktovaním textu až dvojnásobok času oproti ručnému prepisu na klávesnici.

Intuitívný a presný


Na ovládanie programu nepotrebujete žiadne špeciálne alebo odborné znalosti. Jednoduché a intuitívne ovládanie ľahko pochopíte a vďaka presnosti dosahujúcej až 98% si na diktovanie textu rýchlo zvyknete. Hovoriť je totiž prirodzenejšie, než písať.


Adaptívny slovník


Bohatý slovník čítajúci státisíce slov je vybavený najčastejšie používanými bežnými výrazmi, medzi ktorými nechýbajú čísla, dátumy, sumy, symboly atď.

Nie je žiadny problém do slovníka pridať ďalšie slová a naučiť tak program reagovať na vašu reč, ešte presnejšie.


Praktické funkcie


Text možno po dokončení ľubovoľne editovať. Nechýba možnosť exportu textu i nahrávky do viacerých formátov a dokonca môžete vytvárať preddefinované texty, ktoré sa vypíšu po vyrieknutí nadefinovaného výrazu.

Doporučené príslušenstvo predstavuje predovšetkým osvedčený Logitech Headset 960 , ale tiež produkty spoločnosti Senheiser - PC7 a PC 8 .


Systémové požiadavky:

Procesor:
Intel Core i5 (1,7 GHz) a lepšie

RAM:
Minimálne 4 GB pamäte RAM a cca 600 MB voľného miesta na pevnom disku

OS:
MS Windows 8 (32-bit a 64-bit), MS Windows 7 (32-bit a 64-bit), MS Windows Vista SP 1 a SP 2 (32-bit a 64-bit), MS Windows XP SP2 a SP3 (32-bit)

USB port pre pripojenie headsetu
Pripojenie k Internetu pre overenie licencie

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NEWTON Dictate 4 Start CZ
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií