Vyhraj lístky na EURO 2024

Nikon WG-AS3

Zobraziť katalóg
Nikon WG-AS3
Kryt – proti vode pre blesk SB-900+D700
Kód:  OI900f3 Produktové číslo:  FSW54501 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nikon WG-AS3 Predaj skončil

Nikon WG-AS3

Originálna ochranná krytka Nikon WG-AS3 sa postará o absolútne bezpečie pred prienikom vody do priestoru sánok blesku. Vďaka kvalitnému gumovému materiálu má zvýšené tesniace schopnosti.

Určené pre:
Nikon SB-900 pri použití s ??Nikon D700
Nikon SB-700 pri použití s ??Nikon D700

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon WG-AS3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon WG-AS3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon WG-AS3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon WG-AS3.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií