AlzaBoxy Q1 PET

Offshore Limited Force4 OFF001C

Zobraziť katalóg
Offshore Limited Force4 OFF001C
4,7 3 hodnotení
Pánske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO2079

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Offshore Limited Force4 OFF001C

Pánske hodinky OFFSHORE Limited Force4 OFF001C sú luxusné hodinky športového typu od francúzskej značky Offshore Limited. Úspech tejto značky rastie zo dňa na deň. Na slovenskom trhu je novinkou, napriek tomu si už vďaka zaujímavým dizajnom, kvalitným materiálom a naprostej spoľahlivosti získala mnoho fanúšikov.

Chcete mať istotu, že budete originálna a zároveň vyžadujete kvalitné a spoľahlivé hodinky? Tieto pánske hodinky sú tu teraz práve pre vás! Zaujímavý športový dizajn, slušivé čierne prevedenie a mnoho potrebných funkcií. Puzdro týchto hodiniek má tvar nepravidelného osemuholníka a je vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele čiernej farby. Dominantou týchto hodiniek je čierny ciferník s veľkým priemerom , Ktorý má prehľadne vyznačené hodiny a netradične umiestnené označenie minút.

V stredu ciferníku sú tri kruhové ukazovatele . Hodinky vám zaistí, že budete mať vždy dokonalý prehľad o dňoch v týždni, o aktuálnom dátume a presnom času. Samozrejmosťou sú u týchto hodiniek stopky a sekundový ukazovateľ . Zaujímavosťou je na týchto hodinkách originálne umiestnený ukazovateľ duálneho času . Dizajnér ho umiestnil na pravý bok púzdra hodiniek. Tento ďalší malý ciferník sa ovláda svojou vlastnou malinkú korunkou. Na ľavom boku puzdra nájdete tri ovládacie prvky hodiniek, korunku a dve tlačidlá pre ovládanie stopiek. Na hodinkách samozrejme nechýba ani logo Offshore Limited.

Remienok týchto hodiniek je z veľmi príjemného čierneho silikónu, ktorý sa dobre prispôsobí vašej ruke. Remienok je ozdobený dvoma plastickými nápismi Offshore. Hodinky majú minerálne sklo , Ktoré lepšie odoláva ničeniu a sú vodotesné . Môžete ich používať pre všetky druhy vodných športov, vrátane potápania v malých hĺbkach. Pri športovaní tiež iste oceníte veľmi dobre viditeľné číslice a hodinové ručičky, pre presné určenie času v teréne. Kúpte si kvalitné a spoľahlivé športové hodinky s originálnym dizajnom!

Typ hodiniek:

Analógové

Funkcie:
Základný, dátum, duálny čas, dni v týždni, stopky

Puzdro:
Oceľ s PVD povlakom

Remienok:
Guma

Sklo:
Minerálne

Rozmery:
54 x 61 x 19,5 mm

Vodotesnosť:
50 m

Napájanie:
Batérie

Farba ciferníka:
Čierna

Farba remienka:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Offshore Limited Force4 OFF001C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Offshore Limited Force4 OFF001C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Offshore Limited Force4 OFF001C.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií